Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elolvastam a fb-on a """barátom""" néhány levelét, de durva dolgot találtam!

Figyelt kérdés

Két nála jóval idősebb nőnek írogatott (akik barátai), rólam már egy éve, hogy szakítani akar velem, volt ott olyan is, amiben lehülyézett, meg kiröhögték pár dolgomat. De a legdurvább, hogy olyat írt, hogy kár, hogy akik neki kellenek, azoknak ő nem, és, hogy "Évát akarja" (aki nem én vagyok...) meg valami Rékát, de ő is lekoptatta, és ráadásul társkeresőzött, mikor már együtt voltunk, csak a két csaj dagadt volt, és ezért nem találkozott velük, valamint, hogy én csak "kúrni" voltam jó neki... :S

Ezeket még tavaly írta, pár hónapja már nem írtak.

Szerintetek valljak színt, hogy elolvastam mindent...?

2012. szept. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy nem szeret. De ezt a részt nem írom le. :)

Annyi a lényeg, hogy becsapott abban, hogy már nem gondol a régi nőire, akikért oda volt.

Szánalmas, aki beír olyan kérdéshez, ahol csak a kérdezővel foglalkozik, nem a kérdéssel. :D

Mi az, hogy ne írjam ki? Kaptam normális válaszokat, elgondolkodtatóakat, tehát megérte. Inkább te ne írj. :D

2012. szept. 6. 16:29
 52/54 A kérdező kommentje:

Nálam az elsők a céljaim. :)

"Egyenes derekaskodni" semmit nem ér, mert haszon nincs belőle. Abból van haszon, ha valaki jól taktikázik. :)

Nem vagyok valami érzelmes ember, engem hidegen hagynak a nagy sallangok, hogy ki, miért lesz prosti, meg az "egyenes derék" duma is.

Az nevet igazán, aki a végén nevet. ;)

2012. szept. 6. 16:31
 53/54 anonim ***** válasza:
57%
Talán ha megbeszélnéd vele hogy nála maradsz és cserébe csinálod a dolgod akkor nő számba kerülnél nála és nem gyerekes kislány.Nincs ebben semmi szükséged van még helyre ahol laksz neki meg lesz egy fiatal szeretője.Mindketten megkapjátok amit akartok neki se neked se kell enni tovább ezeken magad.Ha nem gyerekesen viselkednél talán nem is úgy kezelne téged.Amúgy meg zavarosak a válaszaid a gyereket akartam tőlétől a tudom hogy nem is szeret igazán bezáróan.
2012. szept. 6. 17:42
 54/54 anonim ***** válasza:
63%
Megfogtad a lényeget utolsó! Egyszer ezt írja, aztán meg azt. kisanyám döntsd már el, most tudtad, hogy nem szeret, de mégis akartál tőle gyereket. nincsenek nagyon érzelmeid, de mégis fáj, hogy átvert?? Meg ha tudtad h nem szeret, minek háborodsz fel azon, amit találsz?
2012. szept. 6. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!