Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elolvastam a fb-on a """barátom""" néhány levelét, de durva dolgot találtam!

Figyelt kérdés

Két nála jóval idősebb nőnek írogatott (akik barátai), rólam már egy éve, hogy szakítani akar velem, volt ott olyan is, amiben lehülyézett, meg kiröhögték pár dolgomat. De a legdurvább, hogy olyat írt, hogy kár, hogy akik neki kellenek, azoknak ő nem, és, hogy "Évát akarja" (aki nem én vagyok...) meg valami Rékát, de ő is lekoptatta, és ráadásul társkeresőzött, mikor már együtt voltunk, csak a két csaj dagadt volt, és ezért nem találkozott velük, valamint, hogy én csak "kúrni" voltam jó neki... :S

Ezeket még tavaly írta, pár hónapja már nem írtak.

Szerintetek valljak színt, hogy elolvastam mindent...?

2012. szept. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Kiakadnék és számon kérném rajta, de azt írod, hogy ezt tavaly nyáron levelezte. Nem lehet, hogy azóta azért eltelt egy év, ti talán éppen akkor jöttetek össze és azóta már szeret? Lehet a csalódottság miatt írt ilyet, hogy x-nek meg y-nak nem kellett.

Gusztustalan és bunkóság amit írt, viszont azt csak te tudhatod, hogy most milyen a kapcsolatotok.

2012. szept. 6. 14:32
 32/54 anonim ***** válasza:
37%
Az is lehet egyébként, hogy ezeknek a netes vénkisasszony barátnőinek csak nagyzolásból irogat ilyeneket, hogy ő milyen kafa csávó, hogy van barátnője, de mellette ezt meg azt megdugná meg ilyenek. Mert szerintem ez simán lehet. Egyébkén néhány esetben jól el tudják titkolni a dolgaikat, de ha jó emberismerő vagy, akkor észre kellett volna venned, hogy valójában őszinte szándékai vannak-e veled. És felmerült a valóságban is köztetek, hogy szakítotok? Vagy csak a levelekben írta? Mert lehet hogy csak kamuzott azoknak a nőknek... Én a helyedben kicsit várnék a bosszúval, és inkább jól megfigyelném, hogy tényleg őszintén közeledik-e hozzád.
2012. szept. 6. 14:33
 33/54 Diavolino44 ***** válasza:

Naiv vagy kerdezo! Dobd ki a francba nem kell magyarazat. Ha bosszut akarsz allni, abbol te ugyanugy huzhatod a rovidebbet.

Persze biztos csak szorakozott es nem gondolta komolyan... Hat szorakozzon az anyukajaval!!

2012. szept. 6. 14:34
 34/54 A kérdező kommentje:

Idén tavasszal is írt olyat, hogy rámászott volna nőkre stb. Meg kérdezték az asszonyok, hogy mizu a "kislánnyal", ő meg írta, hogy "már csak 2 hónap" meg ilyenek... Utalva arra, hogy ennyi van hátra.

Te jó Isten, én meg még gyereket akartam stb, ő meg azzal jött, hogy nincs most pénz, meg nem akar, még Isteni szerencse, hogy nem lett semmi!

2012. szept. 6. 14:37
 35/54 anonim ***** válasza:
ROHADÉK!!(nem te kérdező) Nagyon sajnállak, de vannak ilyen pasik legközelebb óvatosabban.Igen, mond meg neki, kivéve akkor ha ilyen agresszív típus..mert akkor lehet hogy bánthat:S Úgy csináld hogy jó távol állj meg tőle,semmiképp ne ülj közvetlen mellé!Csattanhat az a tipikus hisztisférfi pofon -.-" Az gondolom tuti, hogy otthagyod a francba..még azt is megérdemelné ha mikor nem van otthon elhúzol, majd levélben közlöd vele..az ilyen mocsok meg sem érdemli hogy rendesen beszélj vele!
 36/54 A kérdező kommentje:
Még most nem fogok elmenni innen, míg ki nem eszelek valami bosszút.
 37/54 A kérdező kommentje:

ma 14:37

Ebben igazad van maximálisan, de az a baj, hogy nem fájna neki... Én meg azt akarom, hogy fájjon.

Egyszer, mikor szakítani akart velem, akkor épp otthon voltam, és elkezdtem kavarni egy helybéli csávóval, meg is írtam neki, hogy oké, szakítsunk, van más.

És itt meg a "barátnőinek" írta, hogy hogy kiakadt, mert lett nekem egyből más, és már bánja, hogy szakítani akart, és reméli, nem rontotta el a dolgot nagyon, és, hogy visszajövök stb. Meg az utcán is van, hogy utánamkiabálnak a pasik, még ha vele is vagyok, és azt se szokta bírni... Magyarán, nem bírja, ha valaki más miatt dobják. Én meg az orra előtt fogok összejönni valakivel.

2012. szept. 6. 14:41
 38/54 anonim ***** válasza:
Talán csak a CIA tudja hogy hány embernek és micsoda marhaságokat alázásokat írtam tök komoly megfogalmazásban emberkéknek itt az interneten.Most belenéztél egy olyan dolgába a párodnak ahol azt hazudik és ír amit akar és úgy aláz mindenkit ahogy kedve tartja.Talán erre is használják sokan az internetet hogy kiadják a fáradt gőzt anélkül hogy bárkinek bajt okoznának.Ez még mindig csak a 0-1 es világa és nem az igazi élet.Ha ez számít neked fontosabbnak akkor lehet igaz amit leírt rólad a párod és igaz tükröt tartott eléd.
2012. szept. 6. 14:43
 39/54 A kérdező kommentje:
De ezekkel a nőkkel rég tartja a kapcsolatot, meg hogy mondjam, nem annyira nethuszár, hogy ilyeneket hazudjon. Mondjuk az egyik ilyen vénasszonynál régen bepróbálkozott, de az elhajtotta...
2012. szept. 6. 14:45
 40/54 anonim ***** válasza:
37%

14:32-es vagyok.

Nem láttam azt a kommentedet, amibe írod, hogy még tavasszal is irogatott ezt-azt. Ebben az esetben én azért beolvasnék neki és otthagynám.

Úgy érzem, hogy te nem a bosszú miatt akarsz maradni, hanem még reménykedsz valami változásba. Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy 5 évig bosszúból vele maradsz, hogy 36 éves legyen és jól otthagyhasd.

2012. szept. 6. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!