Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elolvastam a fb-on a """barátom""" néhány levelét, de durva dolgot találtam!
Két nála jóval idősebb nőnek írogatott (akik barátai), rólam már egy éve, hogy szakítani akar velem, volt ott olyan is, amiben lehülyézett, meg kiröhögték pár dolgomat. De a legdurvább, hogy olyat írt, hogy kár, hogy akik neki kellenek, azoknak ő nem, és, hogy "Évát akarja" (aki nem én vagyok...) meg valami Rékát, de ő is lekoptatta, és ráadásul társkeresőzött, mikor már együtt voltunk, csak a két csaj dagadt volt, és ezért nem találkozott velük, valamint, hogy én csak "kúrni" voltam jó neki... :S
Ezeket még tavaly írta, pár hónapja már nem írtak.
Szerintetek valljak színt, hogy elolvastam mindent...?
Kiakadnék és számon kérném rajta, de azt írod, hogy ezt tavaly nyáron levelezte. Nem lehet, hogy azóta azért eltelt egy év, ti talán éppen akkor jöttetek össze és azóta már szeret? Lehet a csalódottság miatt írt ilyet, hogy x-nek meg y-nak nem kellett.
Gusztustalan és bunkóság amit írt, viszont azt csak te tudhatod, hogy most milyen a kapcsolatotok.
Naiv vagy kerdezo! Dobd ki a francba nem kell magyarazat. Ha bosszut akarsz allni, abbol te ugyanugy huzhatod a rovidebbet.
Persze biztos csak szorakozott es nem gondolta komolyan... Hat szorakozzon az anyukajaval!!
Idén tavasszal is írt olyat, hogy rámászott volna nőkre stb. Meg kérdezték az asszonyok, hogy mizu a "kislánnyal", ő meg írta, hogy "már csak 2 hónap" meg ilyenek... Utalva arra, hogy ennyi van hátra.
Te jó Isten, én meg még gyereket akartam stb, ő meg azzal jött, hogy nincs most pénz, meg nem akar, még Isteni szerencse, hogy nem lett semmi!
ma 14:37
Ebben igazad van maximálisan, de az a baj, hogy nem fájna neki... Én meg azt akarom, hogy fájjon.
Egyszer, mikor szakítani akart velem, akkor épp otthon voltam, és elkezdtem kavarni egy helybéli csávóval, meg is írtam neki, hogy oké, szakítsunk, van más.
És itt meg a "barátnőinek" írta, hogy hogy kiakadt, mert lett nekem egyből más, és már bánja, hogy szakítani akart, és reméli, nem rontotta el a dolgot nagyon, és, hogy visszajövök stb. Meg az utcán is van, hogy utánamkiabálnak a pasik, még ha vele is vagyok, és azt se szokta bírni... Magyarán, nem bírja, ha valaki más miatt dobják. Én meg az orra előtt fogok összejönni valakivel.
14:32-es vagyok.
Nem láttam azt a kommentedet, amibe írod, hogy még tavasszal is irogatott ezt-azt. Ebben az esetben én azért beolvasnék neki és otthagynám.
Úgy érzem, hogy te nem a bosszú miatt akarsz maradni, hanem még reménykedsz valami változásba. Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy 5 évig bosszúból vele maradsz, hogy 36 éves legyen és jól otthagyhasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!