Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elolvastam a fb-on a """barátom""" néhány levelét, de durva dolgot találtam!

Figyelt kérdés

Két nála jóval idősebb nőnek írogatott (akik barátai), rólam már egy éve, hogy szakítani akar velem, volt ott olyan is, amiben lehülyézett, meg kiröhögték pár dolgomat. De a legdurvább, hogy olyat írt, hogy kár, hogy akik neki kellenek, azoknak ő nem, és, hogy "Évát akarja" (aki nem én vagyok...) meg valami Rékát, de ő is lekoptatta, és ráadásul társkeresőzött, mikor már együtt voltunk, csak a két csaj dagadt volt, és ezért nem találkozott velük, valamint, hogy én csak "kúrni" voltam jó neki... :S

Ezeket még tavaly írta, pár hónapja már nem írtak.

Szerintetek valljak színt, hogy elolvastam mindent...?

2012. szept. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
az évek nem számítanak ilyen téren h megcsaltak e vagy sem, nem a számok a fontosak, hanem, hogy milyen volt, és milyen a kapcsolat...
2012. szept. 6. 13:41
 12/54 A kérdező kommentje:

ma 13:29

Az a legnagyobb poén, hogy le is írta, hogy ő nem szeret, nem akar tőlem semmit... És teljesen le vagyok taglózva. Ideköltöztem hozzá, otthagytam a családomat is, és közben meg nem is volt komoly.. Már sírni sincs kedvem, annyira abszurd és mocskos a helyzet...

13/54 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:

Szerintem csak simán és könnyedén mondd meg neki, hogy Bye-bye Szása és ha már társkeresőket nézeget, akkor innentől használja ahogy akarja.

23/f

14/54 A kérdező kommentje:

ma 13:30

Úgy gondolod?

Meg írta, hogy zavarta, hogy én pasikkal beszélgettem, és, hogy én biztos félrekúrtam meg ilyen szövegek..

Az a baj, hogy itt tanulok, és lesz ha minden jól megy munkahelyem is, és mindent elvesztenék, ha hazamennék...

2012. szept. 6. 13:43
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Csomagolj össze és hagyd ott szó nélkül.
2012. szept. 6. 13:43
 16/54 A kérdező kommentje:

Mielőtt kiírtam a kérdést, sejtettem, hogy a válaszolók nagy része azt fogja tanácsolni, hogy menjek el innen és hagyjam itt a francba. Ezt én is tudom, hogy ez lenne a megoldás. De nem tudom... Mindenesetre az biztos, hogy ez már nem lesz ugyanolyan.

De én szeretném, ha magyarázkodna.

2012. szept. 6. 13:47
 17/54 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem maradnék vele. Tőled sem volt szép, hogy elolvastad a leveleit, de ezek tudatában én biztos nem tudnék már a párja lenni.

Szerintem mondd meg neki, hogy tudsz a dolgairól, vagy beszéljétek meg, ha vele akarsz maradni, vagy közöld vele, hogy szakítasz. Bárhogy döntesz is, és bármit is tett ő, szerintem neki is joga van tudni a miérteket.

2012. szept. 6. 13:49
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

"De én szeretném, ha magyarázkodna."

Miért? Lenne bármi értelme? Megéri Neked azt, hogy esetleg ezek után is pofátlanul a szemedbe hazudjon? Vagy hogy csúnya veszekedés legyen a vége? Mi változik a magyarázkodás után? Attól még azok az üzenetek léteznek, nem lesznek semmivé.

2012. szept. 6. 13:52
 19/54 anonim ***** válasza:

19-es vagyok, nem láttam, hogy közben írtál. Leírta, hogy nem szeret, csak szexre vagy jó neki. Mit kell ezen még neked elmagyarázni? Sajnos ez elég egyértelmű.

Persze maradhatsz vele, akkor tudsz ott tanulni és ott dolgozni, de egy olyan kapcsolatban élsz, ahol nem szeretnek, hanem megaláznak. Ő nem fog hirtelen beléd szeretni, tehát a döntés a tiéd. Én alaposan átgondolnám, mi éri meg jobban.

2012. szept. 6. 13:52
 20/54 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy hány kapcsolatban gondolkodik így a pasi? Szerintem legalább 50%

Csak a többi nő nem olvasgatja a leveleket.

Ha csak a felét elmondanám annak, amit tudok. A várost estére lerombolnák a csalódott, dühös nők tömegei, akik ebben a szent pillanatban még azt hiszik, hogy ők szépen élnek a párjukkal és minden rendben van és őket aztán soha, de soha nem csalnák meg és mennyire szeretik egymást.

Ez van.

2012. szept. 6. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!