Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elolvastam a fb-on a """barátom""" néhány levelét, de durva dolgot találtam!
Két nála jóval idősebb nőnek írogatott (akik barátai), rólam már egy éve, hogy szakítani akar velem, volt ott olyan is, amiben lehülyézett, meg kiröhögték pár dolgomat. De a legdurvább, hogy olyat írt, hogy kár, hogy akik neki kellenek, azoknak ő nem, és, hogy "Évát akarja" (aki nem én vagyok...) meg valami Rékát, de ő is lekoptatta, és ráadásul társkeresőzött, mikor már együtt voltunk, csak a két csaj dagadt volt, és ezért nem találkozott velük, valamint, hogy én csak "kúrni" voltam jó neki... :S
Ezeket még tavaly írta, pár hónapja már nem írtak.
Szerintetek valljak színt, hogy elolvastam mindent...?
Sokat kesergett a levélben, hogy én még fiatal vagyok, és nem baj, ha elmegy pl egy év az életemből vele (mert végig azt írogatta, hogy egy éven belül szétmegyünk majd), de, hogy neki már nincs ideje...
Szerintem a legjobb bosszút úgy tudom állni, hogy ittmaradok és kihasználom, még egyenesbe jövök, aztán mire lesz vagy 36 éves, addigra eltűnök. Tudom, nem szép dolog, de kegyetlen nagyon düh van bennem, és akkor még finoman fogalmazok...
Most felesleges azért szidni mert beleolvasott... emberek vagyunk, kíváncsiak. nem változtat azon amit talált...
két napja én is beleolvastam a barátom facebook üzeneteibe. sajnos kiderültek dolgok. inkább derüljön ki most.
hagyd ott, ne gondolkodj máson. biztos mashol is megállod majd a helyed...
Félreértetted. Nem társkeresőn írta ezeket, hanem facebookon valami vénasszony barátnőinek, (mivel normális haverjai nincsenek, ezeket a "barátokat" is a neten ismerte meg).
Nekik írta, hogy társkerizett, de ez még tavaly nyári levél volt.
Szedj ki belőle annyi pénzt, amennyit csak lehet. Aztán hurcolj fel a lakásába jó pasikat. És végül alázd meg azzal, hogy megmondod, milyen sz.r vele az ágyban, sosem élveztél vele és csak kihasználtad.
De nehogy elmond, hogy olvastad a leveleit. Te nem tudsz semmiről. Nehogy ő kerüljön még jó pozícióba. Nyugodtan alázd le! És távozz úgy, hogy csak egy nyálkás csigát hagysz magad mögött, aki utána csak lassan kúszva fog tudni közlekedni!
ma 14:16
Ez tetszik. :))
Most néztem, még most márciusban is valami fiatal csaj után vágyódott, hogy ő nem kellett neki. :D
Már csak röhögök rajta.
Hazudozó szemét köcsög. Meg néhány hónapja volt egy osztálytalálkozón, hazajőve mondta, hogy milyen nagy dagadt asszonyok lettek a volt o.társai, a levélben meg írta, hogy hú volt kettő, akire úgy rámászott volna stb...Rohadt féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!