Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elolvastam a fb-on a """barátom""" néhány levelét, de durva dolgot találtam!

Figyelt kérdés

Két nála jóval idősebb nőnek írogatott (akik barátai), rólam már egy éve, hogy szakítani akar velem, volt ott olyan is, amiben lehülyézett, meg kiröhögték pár dolgomat. De a legdurvább, hogy olyat írt, hogy kár, hogy akik neki kellenek, azoknak ő nem, és, hogy "Évát akarja" (aki nem én vagyok...) meg valami Rékát, de ő is lekoptatta, és ráadásul társkeresőzött, mikor már együtt voltunk, csak a két csaj dagadt volt, és ezért nem találkozott velük, valamint, hogy én csak "kúrni" voltam jó neki... :S

Ezeket még tavaly írta, pár hónapja már nem írtak.

Szerintetek valljak színt, hogy elolvastam mindent...?

2012. szept. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Kérdező, te olyan szánalmas vagy...

A levelek elolvasása után kellett volna összepakolni és hazacuccolni, vagy ha a suli, akkor albérlet, vagy bármi, de NEM maradni.

Most szerinted te nagyon meg fogod bántani, hogy lelépsz mással? Ennek a palinak senki vagy a szemében, kb öt percig dühöng majd, aztán kapott egy alapot arra, hogy utálhasson és, hogy oka legyen a szakításnak, hisz végülis te voltál az ótvar r.ibanc aki lelépett mással...

Még szerintem mindig akkor tudnál a legjobban kib.szni vele, ha szó nélkül lelépnél és soha többet az életben nem állnál vele szóba és mindenhonnan letiltanád. Hadd töprengjen, mit b.aszott el, és most mi van (úgyse jön rá egyhamar, és lehet a végén még ez sem fogja érdekelni), de te most pocsékolod az idődet egy ilyen emberre érted, amikor annyi mindent csinálhatnál, mondjuk akár tényleg randizhatnál értelmesebb emberekkel...

És te ilyen szánalmas, kicsinyes bosszún töröd a fejed, ahelyett, hogy mondjuk munkát és albérletet találj a karriered érdekében?

De komolyan, mi értelme van ennek, értem, hogy sz.ar, egy suttyó, utolsó kis görény féreg ez a f.sz, ez is világos, de most te komolyan őmiatta pocsékolod az életed?

Akkor tényleg semmivel de SEMMIVEL nem vagy jobb nála...

21L

2012. szept. 6. 14:50
 42/54 A kérdező kommentje:
Megutáltam. Soha nem akarok már semmit tőle, de amíg lehet, kihasználom, hogy ingyen lakom.
2012. szept. 6. 14:51
 43/54 A kérdező kommentje:
Nem minősítést kértem, és én ismerem jobban, nem te. Tudom, hogy akkor a plafonon volt, mert alakulgatott egy pasival a dolog, akkor hirtelen ideköltöztetett magához. Te nem tudsz semmit, én viszont igen.
2012. szept. 6. 14:53
 44/54 anonim ***** válasza:
65%

Jó akkor csináld, ba.zdmeg...

De a végén ne lepődj meg, hogy ismét csak te esel majd pofára, nem ő...

2012. szept. 6. 14:56
 45/54 anonim ***** válasza:
60%

Igazából nem ingyen fogsz ott lakni.

Mivel dugni jó voltál neki, ezt meg fogja követelni, amint ezt nem kapja meg tőled úgy fog kipenderíteni.

Na most nem azért, de hogy hívjuk azt, aki anyagi javakat kap bizonyos szolgáltatásokért?

Biztos vagy te abban, hogy még jobban meg akarod saját magad alázni?

Te döntésed, te életed, de hogy én nem lennék senki rongya az tuti.

28/n

2012. szept. 6. 14:56
 46/54 A kérdező kommentje:
Jogos, de tudom, mit csinálok. Eszembe jutott valami, amit nem írok ki ide.
2012. szept. 6. 15:00
 47/54 anonim ***** válasza:
14:50-es kommentelő szépen összefoglalta. :)
2012. szept. 6. 15:24
 48/54 anonim ***** válasza:
0%

-.-

Különben is nem te írtad, hogy azt írta az egyik vénasszonynak, hogy már csak 2 hónap? Akkor meg mit akarsz te még éveket mellette maradni, ha ő már csak két hónapot tervez veled? :D

Szánalmas vagy...

Vársz egyfajta megerősítést, hogy igen, ez az b@ssz ki vele, csald meg, stb., de amikor nem kapod meg, sőt inkább azt mondják, hagyd el, akkor már mindjárt nem tetszenek a válaszok. Csinálj, amit akarsz, de akkor ne is írogass ki kérdéseket.

Mondd el, hogy elolvastad a levelezéseket. És akkor mivan? Majd jól kiröhög..aztán te meg majd nézel!

2012. szept. 6. 15:59
 49/54 anonim ***** válasza:
57%

"és én ismerem jobban, nem te. "

Azért ebben nem lennék én olyan biztos azok után, hogy fogalmad nem volt róla, hogy ő hogyan érez irántad.

Én ezekután a helyedben semmiben sem lennék biztos.

2012. szept. 6. 16:04
 50/54 anonim ***** válasza:

Hát Te sem vagy semmi... Nem akarlak tovább csesztetni, de a 14.56-os és 14.50-es válaszát olvasd el párszor!

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: felfedd-e vagy ne? Gondold végig, hogy ha elmondod, mi van, h ő dob ki a lakásból, mert mit kutakodsz utána. Nem lesz magyarázkodás vagy bosszú csak szimplán kidob. Vagy ha nem dob ki azzal elfogadod, hogy bármikor, bárki előtt beléd törölheti a lábát, mert úgy is mindent eltűrsz. ha meg nem mondod el, akkor nála maradhatsz, hogy jól "kihasználd", de ezzel kb. prostit csinálsz magadból. Szóval annyira nem lényeg, hogy elmondod-e, mit olvastál. Itt a valódi kérdés az, hogy "lábtörlő" leszel vagy egyenes derékkal és önérzettel kilépsz a kapcsolatból. Hidd el, ha vele maradsz, az az önértékelésednek sem tesz jót, de mindez a Te döntésed!

Azért a fejleményekről beszámolhatsz! ;)

2012. szept. 6. 16:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!