Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? A barátnőm nagyon jóban van a volt pasiaival. Én kértem tőle, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot, mert nekem ez kellemetlen. Rossz érzés, ha olyanokkal találkozgat néha, akikkel lefeküdt.
Én kértem, hogy mondjon le róluk a kedvemért, de ő azt szajkózza, ők a barátai ne féltékenykedjek. Mire én mondom neki, hogy van még más élő ember a földön, akikkel felőlem barátkozhat, ha fiú, ha lány. Engem zavar nagyon az egész dolog, és soha nem fog megváltozni az érzésem.
De ő (és még a barátnői is) nekem estek, hogy nem az én dolgom és ez természetes. De nekem ez fáj akkor is, hiába máshogy gondolják a nők...
Most nem csak amiatt van az egész, hogy félek tőle, "fellángol a régi szenvedély", hanem alapból zavar a dolog.
Szerintetek jogosan várom el tőle, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot (4 srácról van egyébként szó)?
Mert úgy érzem vagy ők, vagy én... :(
Férfi és nő között nincs barátság !!
Lehet hogy szendvicsezik a csajt...
Nem szabhatod meg neki, hogy kivel legyen jóban. És te azzal foglalkozz, milyen amikor veled van nem azzal, hogy mit csinál mással . Én is utálom, ha megpróbálnak korlátozni. Mért pont a barátnőd mondjon le bármiről is ami neki fontos. Mondjál le te arról, hogy megpróbálod őt korlátozni.
Amit megtehetsz az annyi hogy eléred mindenkinél jobban szeresseen veled lenni, akkor nincs szükség fölösleges szájtépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!