Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza? A barátnőm nagyon jóban van a volt pasiaival. Én kértem tőle, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot, mert nekem ez kellemetlen. Rossz érzés, ha olyanokkal találkozgat néha, akikkel lefeküdt.

Figyelt kérdés

Én kértem, hogy mondjon le róluk a kedvemért, de ő azt szajkózza, ők a barátai ne féltékenykedjek. Mire én mondom neki, hogy van még más élő ember a földön, akikkel felőlem barátkozhat, ha fiú, ha lány. Engem zavar nagyon az egész dolog, és soha nem fog megváltozni az érzésem.

De ő (és még a barátnői is) nekem estek, hogy nem az én dolgom és ez természetes. De nekem ez fáj akkor is, hiába máshogy gondolják a nők...

Most nem csak amiatt van az egész, hogy félek tőle, "fellángol a régi szenvedély", hanem alapból zavar a dolog.

Szerintetek jogosan várom el tőle, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot (4 srácról van egyébként szó)?

Mert úgy érzem vagy ők, vagy én... :(

2012. szept. 5. 23:40
1 2
 11/14 anonim válasza:
Pont igy voltam.. találkozott az exével.. aztán 1 hónappal ezelött dobott. szerintem vigyázz. :)
2012. szept. 17. 22:36
 12/14 L.Thomas válasza:

Férfi és nő között nincs barátság !!

Lehet hogy szendvicsezik a csajt...

2012. szept. 23. 13:53
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem szabhatod meg neki, hogy kivel legyen jóban. És te azzal foglalkozz, milyen amikor veled van nem azzal, hogy mit csinál mással . Én is utálom, ha megpróbálnak korlátozni. Mért pont a barátnőd mondjon le bármiről is ami neki fontos. Mondjál le te arról, hogy megpróbálod őt korlátozni.

Amit megtehetsz az annyi hogy eléred mindenkinél jobban szeresseen veled lenni, akkor nincs szükség fölösleges szájtépésre.

2013. júl. 7. 05:47
 14/14 anonim válasza:
Látom, hogy régi a topok, de nálunk is ugyanez volt a helyzet. 23 eves lany vagyok, 1 éve vagyunk együtt a 25 éves párommal, és tartom a kapcsolatot a volt barátommal, közös a baráti társaságunk, viszont ritkán találkozunk vele mert ő külföldön dolgozik. (persze a közös barátainkkal szoktam találkozni havonta 1x minomum). Jelenlegi páromat is zavarta, sokszor volt vitánk ebből kifolyólag, mert nem értettünk egyet. Nem csak a volt barátomra volt féltékeny, hanem mindenkire aki a társaságban nem nő volt (meg ha boldog párkapcsolatban is élt). Úgy gondolom, amig nem lép át egy bizonyos szintet egy lany az exével való kapcsolattartást illetően (például kettesben soha nem találkozik vele, csakis társaságban), akkor elfogadható a kapcsolattartás ezen formája. Pár hónap alatt abbahagyta a féltékenykedést, mert mindent megadtam neki és a férfiúi büszkeségének :) Mindig elhívtam, ha azzal a társasággal találkoztam, bár sosem jött el, gondolom büszkeségből. De ugy gondolom, hogy egy ilyen esetben, mint amilyen az enyém, hogy tobb barátomról kellene lemondanom és megszakítanom a kapcsolatot velük csak azért, mert a volt barátom is tagja a társaságnak, nem tudtam volna elfogadni. Ahhoz meg abszolút nem lett volna jogom, hogy megkérjem őket, hogy többet ne hívjuk el a találkozóinkra, mert a barátom féltékeny.
2017. máj. 2. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!