Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig lehet bírni egy szexmen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet bírni egy szexmentes kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal, akinek nem túlzok, de egyáltalán semmi szexuális motivációja nincsen. Nem érdekli a szex, teljesen aszexuális, ha együtt vagyunk, az csak az én kedvemért történik, és nagyon ritkán ( havonta 1x kb). Lehet hogy furcsán hangzik, de ennek ellenére a kapcsolatunk sokáig jó volt, érzelmileg teljesen funkcionális a kapcsolat, csak szexuálisan nem. Nem tudom mi okoz ilyet, lehet hogy gyerekkorában zaklatták? Minden eddigi kapcsolatában ez volt, nem meleg, és én sem vagyok visszataszító vagy ilyesmi. Az utóbbi hónapokban megromlott a kapcsolatunk, sokat veszekedunk, én meg ráadásul platói módon beleszerettem valaki másba. nem tudom eldönteni hogy ezek a dolgok bekovetkeztek volna egy szexuálisan funkcionáló kapcsolatban is, vagy okozhatja-e a gondokat a szex hiánya? mennyire érdemes erőltetni egy olyan kapcsolatot, ahol ennyire eltérő szexigények vannak?

2012. szept. 4. 13:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Annak a tünete, hogy belekényelmesedik a kapcsolatba. Lehet, hogy VAN igénye a szexre, képes kielégülésre, ha már ott van, de egyszerűen LUSTA megtenni azokat a lépéseket, amik a szexig vezetnek. Sokkal kényelmesebb este benyomni a távirányítót, a számítógépet, vagy éppen aludni, mint mondjuk két kedves szót szólni a partnerünkhöz, simogatni, hozzábújni...

Neki mindegy, hiszen a másik úgyis ott van, evidenciának veszi...

Ja, és ne lepődj meg, ha szakításkor fűt-fát ígér, főleg, ha azt érzi, hogy te még kötődsz... a legjobb, ha közlöd, hogy lett valakid, és elhagyod.

2012. szept. 4. 14:33
 12/20 Skydive ***** válasza:
Nem értek egyet az utolsóval. Ha mindig ilyen volt akkor ott más a gond. Van aki egyszerűen ilyen, így születik, de azért sztem a többségnél vannak neki okai. Felmerülhet valami hormonális probléma, stressz nem ha mindig ilyen volt, de lehet, hogy a gyermekkorában érték negatív hatások. Leginkább egy szakemberrel történő személyes találkozás deríthetne ki, hogy mi a probléma.
2012. szept. 4. 14:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Jogos, én a saját kapcsolatomból indultam ki, ahol az elején még volt normális mennyiségű szex - ahogy a párom előző kapcsolatában is az elején volt, aztán fokozatosan csökkent, észrevétlenül.

Tény, hogy nem biztos, hogy a kérdezőnél is így volt!

2012. szept. 4. 14:53
 14/20 A kérdező kommentje:
minkettotoknek igaza van, az elejen volt rendszeresen, kb hetente 1x, de nyug volt neki es nem elvezet, hanem kotelesseg. Szoval mar akkor sem elvezte egyaltalan. Aztan legutobb mar azt mondta hogy nagyon sajnalja de semmi indittatasa nincs a szexre. Ez kb 2 honapja volt, azota semmi, mert mar nem ereztem fairnek a helyzetet vele szemben. En azert eroltettem (most latom utolag), hogy egy normalis, tarsadalmilag elfogadott kapcsolat latszatat igyekezzem fenntartani magam elott. de ez igy eleg nagy onbecsapas es poroblema takargatas volt
2012. szept. 4. 15:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jól megfogalmaztad kérdező! Én is eleinte a "társadalmi normáknak" próbáltam megfelelni, hogy jaj, hát szexmentes a kapcsolatom, mit szólnának hozzá az ismerősök, ha tudnák, hogy másfél éve nem volt köztünk szex?! Hogy ez így nem normális...

Aztán rájöttem, hogy amúgy sem normális, mert nekem is vannak vágyaim, nem csak szexuálisan, hanem törődésben, intimitásban, odafigyelésben, kölcsönösségben is. Sok minden más is rosszul működött köztünk, amit addig nem vettem észre...

A mostani kapcsolatomban érzékelem, hogy hogyan kéne működnie... persze, még friss, de olyan dolgok is egészen másképp működnek, amik a férjemmel az elején SEM! És kiderült, hogy sokkal nagyobb a szexuális étvágyam, mint gondoltam. :)

2012. szept. 4. 15:13
 16/20 anonim ***** válasza:

pontosan ugyanolyan vagyok mint a pasid csak én lányba. amig friss a dolog addig egy két szex van de utána is rosszul érzem magam hiába élvezem. mikor elmulik az ujdonság varázsa már nyüg. soha nem érdekelt a szex.

én most fogok elmenni kineziologushoz hogy megtudjam miért.eddig nem érdekelt az ok jol éreztem magam igy. de már érdekel.

2012. szept. 5. 07:12
 17/20 A kérdező kommentje:
utolso!majd ha gondolod, ird le mire jutottal, engem is erdekel mi okoz ilyesmit valakinel. Ami a parkapcsolatokat illeti,sztem ha egy olyan fiuval kerulsz ossze mint a parom, el tudomkepzelni hogy boldogan eltek es jol mukodo kapcsolatotok lesz.
2012. szept. 7. 20:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: hasonló cipőben járva én is elgondolkodtam már azon, hogy milyen jó is lenne, ha azok a nők és férfiak kerülnének össze, akiknek hosszú távon is azonos a szexuális igényük, de azért ez nem olyan egyszerű... Korábban nekem sem volt ANNYIRA fontos a szex a kapcsolatban, mint amikor megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor egyáltalán nincs... Szóval én is ellettem volna 1-2 hétig nélküle, miután elmúlt az újdonság varázsa (bár lehet, hogy ez az akkori fogamzásgátlómtól volt), de az már nagyon durva volt, hogy hónapokig semmi.... most igazán kíváncsi leszek, hogy a mostani kapcsolatomban hogy alakul a későbbiekben, mert most NAGYON SOK szex van, és NAGYON ÉLVEZEM! :) Az biztos, hogy nem fogom hagyni, hogy teljesen kivesszen, de azért biztosan csökkenni fog valamennyire. :)
2012. szept. 7. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:

hát nem jutottam semmire. mindent feloldott ami más volt de mondta hogy itt igazábol nem talált semmit.Nagyon ugy néz ki hogy én ilyen vagyoj. Igazábol én is ezt érzem hogy ez nem elfolytás.

Volt aki azt mondta(ez csak ismerös) hogy nem találkoztam még össze azzal akivel fordul a kocka. Lehet én is ugy járok mint az elözö.

De egyelöre nem akarodzik. Viszont én erre büszke vagyok.

2012. szept. 8. 06:41
 20/20 anonim ***** válasza:
nem sokáig:(((
2013. márc. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!