Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni egy szexmentes kapcsolatban?
Annak a tünete, hogy belekényelmesedik a kapcsolatba. Lehet, hogy VAN igénye a szexre, képes kielégülésre, ha már ott van, de egyszerűen LUSTA megtenni azokat a lépéseket, amik a szexig vezetnek. Sokkal kényelmesebb este benyomni a távirányítót, a számítógépet, vagy éppen aludni, mint mondjuk két kedves szót szólni a partnerünkhöz, simogatni, hozzábújni...
Neki mindegy, hiszen a másik úgyis ott van, evidenciának veszi...
Ja, és ne lepődj meg, ha szakításkor fűt-fát ígér, főleg, ha azt érzi, hogy te még kötődsz... a legjobb, ha közlöd, hogy lett valakid, és elhagyod.
Jogos, én a saját kapcsolatomból indultam ki, ahol az elején még volt normális mennyiségű szex - ahogy a párom előző kapcsolatában is az elején volt, aztán fokozatosan csökkent, észrevétlenül.
Tény, hogy nem biztos, hogy a kérdezőnél is így volt!
Nagyon jól megfogalmaztad kérdező! Én is eleinte a "társadalmi normáknak" próbáltam megfelelni, hogy jaj, hát szexmentes a kapcsolatom, mit szólnának hozzá az ismerősök, ha tudnák, hogy másfél éve nem volt köztünk szex?! Hogy ez így nem normális...
Aztán rájöttem, hogy amúgy sem normális, mert nekem is vannak vágyaim, nem csak szexuálisan, hanem törődésben, intimitásban, odafigyelésben, kölcsönösségben is. Sok minden más is rosszul működött köztünk, amit addig nem vettem észre...
A mostani kapcsolatomban érzékelem, hogy hogyan kéne működnie... persze, még friss, de olyan dolgok is egészen másképp működnek, amik a férjemmel az elején SEM! És kiderült, hogy sokkal nagyobb a szexuális étvágyam, mint gondoltam. :)
pontosan ugyanolyan vagyok mint a pasid csak én lányba. amig friss a dolog addig egy két szex van de utána is rosszul érzem magam hiába élvezem. mikor elmulik az ujdonság varázsa már nyüg. soha nem érdekelt a szex.
én most fogok elmenni kineziologushoz hogy megtudjam miért.eddig nem érdekelt az ok jol éreztem magam igy. de már érdekel.
hát nem jutottam semmire. mindent feloldott ami más volt de mondta hogy itt igazábol nem talált semmit.Nagyon ugy néz ki hogy én ilyen vagyoj. Igazábol én is ezt érzem hogy ez nem elfolytás.
Volt aki azt mondta(ez csak ismerös) hogy nem találkoztam még össze azzal akivel fordul a kocka. Lehet én is ugy járok mint az elözö.
De egyelöre nem akarodzik. Viszont én erre büszke vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!