Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már csak szex kapcsolatban? Meddig lehet "bírni" így hogy csak szex?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 19:53
1/8 Andrewka válasza:
Szerintem a férfiak jobban bírják az ilyet általánosságban. Persze kivételek vannak.
22/f
2/8 anonim válasza:
nem voltam....az nem normalis embereknek valo!!!miert szexel valaki ha nem szerelmes?...persze tudjuk h a szex az jo de szerintem csak azzal akit szeretsz:)en nem mennek bele egy ienbe.Es hogy hogy meddig lehet birni?ha igy kerded akkor szerintem mar nem birod:(...ne menj bele ienbe...jobban jarsz!!!legy okos.
3/8 anonim válasza:
Én voltam. Akkor voltunk "együtt" mikor egyikünknek sem volt párja. Mikor valakinek jött valaki, akkor szünet.F/21
4/8 anonim válasza:
Én kb fél évig voltam így egy pasival...L/20
6/8 anonim válasza:
A szex és a szerelem más. Hülyeség, hogy csak azzal jó akit szeretsz. És nem tudom minek beszélsz más ember nevében...azért mert valamit te nem követsz, nem biztos, hogy nem embernek való. Idióta...
7/8 anonim válasza:
Hát megmondva őszintén igy mint házas ember azt mondom inkább a sexkapcsolat én inkáb birnám egész életemben mint ezt a szart :)
8/8 kateamstrong válasza:
hónapokig voltam így együtt egy sráccal, és működött a dolog, egyikünk se akarta érzelmi irányba terelni a kapcsolatunkat!
minden csütörtök este találkoztunk, szexeltünk egyet, és utána mind a ketten éltük a saját életünket...max pénteken reggel általában kaptam egy smst a sráctól, h jó volt velem és várja a csütörtököt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!