Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni szerelem nélkül-egy kapcsolatban?
4 éve vagyunk együtt,rájöttem,h már nem vagyok belé szerelmes.DE nagyon szeretem,csak már nem olyan lángoló szerelemmel. Megkérdeztem a párom,h ő nem fél-e attól,h elmúlik a szerelem,és azt mondta,h nem,mert 70 évesen már nem leszek belé szerelmes,de sokkal erősebb összetartó erő lesz a szeretet.Na igen,ezzel egyetértek,de még csak 21 vagyok! Nagyon szeretem őt tényleg,nem volt egyetlen pasi se az évek alatt,aki megtetszett volna,és most sincs,ezért nem is akarok véget vetni a kapcsolatunknak,de félek,h 1-2(ki tudja,hány) év múlva jön vki,aki felfordítja az életem/életünk. Vagy még rosszabb,ha gyerekünk születik(még kb 5 évig biztos,nem),és aztán megy tönkre a kapcsolatunk teljesen.
Mi a teendő,ha a szerelem elmúlik? Nem hiszem,h a tizen éve együtt elő párok mindegyike szerelmes,de van értelme berendezkedni egy szerelem nélküli életre huszon évesen?
Évekig. A kérdés az, hogy megéri-e.
Én megbántam, hogy sokáig kitartottam a feleségem mellett, pedig tudtam, hogy nem ő az igazi.
Nekem kell a szenvedély egy kapcsolatba és hiszem, hogy van valaki, akivel szemben ez nem múlik el.
Mármint azzal aki ezt a választ adta:
"Itt csak 1 kérdés van: boldog vagy-e mellette?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!