Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudod megkülönböztetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudod megkülönböztetni azt, hogy egy hosszú kapcsolatban (3+év) szeretet van, vagy megszokás, ha a szerelem már elmúlt (vagy nem is volt)?

Figyelt kérdés
Úgy értem. Nyilván fontosak vagytok egymásnak.De az a szeretet , a hiány nem csak megszokás?
2012. jan. 3. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt érzed ahogy ránézel a párodra, hogy vágysz iránta, vagy csak úgy mellette vagy mert nem tudod elképzelni magad nélküle.
2012. jan. 3. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt onnan lehet megtudni ha egy idő utána egyik fél sem látja a másikat egy idő után elkezzd neki bizseregni valami a hasában és elkezzd pörögni az agya ... magyarul hiányzik neki a bnője/barátja...
2012. jan. 3. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem azokat akik akár egy évig vagy tovább 1 valakivel vannak. Egy igazi lángoló szerelem kb 5-7 hónapig tarthat, utána már csak megszokásból vannak együtt, mert bele tartoznak már egymás kényelmi zónájába. Avagy félnek az új kapcsolatkialakítástól vagy a magánytól. Én azt mondom az ember 30-32 éves koráig csajozzon össze vissza, majd utána legyen hűséges a feleségéhez amennyire csak tud. 21/F
2012. jan. 3. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom kinél hogy van, eddig még nem is gondolkoztam ezen speciel, de ha már így megkérdezted leírom.

A csak megszokásból lévő dolgok nem hiányoznak ha megvonják őket tőlem. Ez nálam igaz bármire, a páromra is. Szerencsére ha nincs mellettem akkor meglehetősen hiányzik szóval szeretem őt így több év után is.

2012. jan. 3. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A 21 éves srácnak annyit üzennék,hogy remélem egyszer te is megtapasztalod azt az érzést,amiről itt most szó van és hidd el,az nem 5-7 hónapig tart. Nincsen arra szabály,hogy mikor kell elmúlnia a szerelemnek és meddig lehet az ember boldog a párja mellett,ez vérmérséklettől függ. Az én 4 és fél éves kapcsolatomról elmondható,hogy tele van hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel,hol egymás agyára megyünk,hol úgy imádjuk egymást,mint a friss szerelmesek. Vannak problémáink,de nem unalmas a kapcsolatunk és boldog vagyok benne. Nekem nagy könnyebbség,hogy ennyi idő után már nem kell semmilyen szerepet játszanunk,szeretőkön kívül barátok is vagyunk és nem kell azon gondolkodnom,hogy mi lesz holnap.Ez a kényelmi része.Viszont tudom,hogy nem csak ezért vagyunk együtt,hiszen,amikor távol vagyunk egymástól hiányt érzünk és aggódunk a másikért,ugyanúgy vágyunk egymás karjaiba,mint régen és ugyanúgy sírunk,ha összeveszünk. A megszokás közömbös érzés,de ezek elég heves reakciók ahhoz,hogy azt mondhassam,még mindig szeretjük egymást.Más érzés,mint a lila ködös.Mélyebb és nem cserélném el semmilyen új és izgalmas kalandért.
2012. jan. 3. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
De azt nem érted meg, hogy világos hogy "kényelmesen érzed hogy már nem kell semmilyen szerete játszanod". Erről beszéltem, bekerültetek egymás konfort zónájába. És ez azért nagyon rossz mert pont majd a feleségeddel/férjeddel kellene ilyen kapcsolatot kialakítani, ennek még nincs itt az ideje. A fiatal kor a lángolásé és a tombolási, ilyenkor kell kiélned magad. 4,5 év?? Fúú nem irigyellek titeket, kb 4 évet elcsesztél a fiatal éveidből, gratulálok
2012. jan. 4. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki élje az életét,ahogy akarja,neked nem feladatod megítélni,hogy nekem ez jó-e így vagy sem,azt majd én tudom.Mi van ha én nem akarok tombolni?nem akarok mindenkivel lefeküdni?nekem nem ilyen az értékrendem,ezért soha nem fogom úgy gondolni,hogy elcsesztem X évet. Az egy dolog,hogy az ember fiatal,de attól még nem kell csapongani szerintem. Én ettől vagyok boldog,te mástól. Nyilvánvalóan másként gondolkodunk,de én már előzőleg is csak azért címeztem neked azt a pár sort,mert nagyon ledegradáló volt az első kommented a komoly kapcsolatban élőkre nézve. Akármit is gondolsz,szerintem sokkal kevesebb ember szemét szúrja egy komoly kapcsolatban élő lány,mint egy r*banc,aki minden héten mással van. Legalábbis engem rajtad kívül még senki nem szólt meg ezért,viszont az ellenkezőjén nem kevesen vannak felháborodva,hozzáteszem,joggal. Mindenesetre nem akarlak meggyőzni,de továbbra is azt kívánom neked,hogy tapasztald meg azt az érzés,amiről beszélek.
2012. jan. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!