Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom egyáltalán a párom. Szeretem őt, de ez már nem szerelem. A megszokás tarthat még minket össze. Meddig működhet így?
Teljesen egyetértek az elsővel!
Ez a kapcsolat így már elég rossz, és nem hinném, hogy valamivel is újra tudnátok kezdeni.
Persze persze a legjobb más mi. Aztán mindenki más is tud ám rossz lenni valamiben . Abban meg más lesz a rossz.
Szemét dolog de mondd meg neki hogy fürödjön. Másrészt feltűnően legyél illatos stb Ha megkérdezi miért vagy ilyen mondd hogy attól hogy te nem vagy ilyen attól én igénylem. Hidd el ő is megváltozik.
De kevés napod van minderre.
Elő kell készítened a terepet Írj neki SMS-t hogy már várod ha jön haza és akkor ő is aktívabb lesz.
A szerelem meg olyan mint a tatár Jön megy jön megy
Ahogy ment úgy jön.
Ezért nem kell 1.5 év után gyereket vállalni...,
Ott a pont!!Jól beszél az elöző!Én is sok ilyet ismerek,nem kárörvendésként,de többnyire mindegyiknek ez lett a vége!
Pfff az utolsó két válaszoló...
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ez nem ide tartozik. Amúgy én 5 év együttélés után hozzámentem a páromhoz, másfél év után jött a baba, most 2.5 éves a fiam de már elváltunk...
Kedves kérdező. Neked kell érezned h helyre lehet-e ezt hozni vhogy, pl azzal h hazajön dolgozni, vagy már az sem mentené meg a dolgokat. Ha menthetetlennek érzed, akkor 2 variáció van: megcsalod és legalább akkor boldog leszel ha nincs itthon- nem szép dolog:)- vagy pedig elhagyod és új életet kezdesz nélküle és esélyt adsz magatoknak boldog teljes életre. Mi innen kívülről nem tudjuk ezt neked eldönteni.
Saját tapasztalatból viszont azt mondom, h jobb egyedül, mint egy olyan férfival élni együtt, aki már taszít.
27N
Ez nem ide tartozik. Amúgy én 5 év együttélés után hozzámentem a páromhoz, másfél év után jött a baba, most 2.5 éves a fiam de már elváltunk..
Akkor még is csak igazunk volt?Én mondhatnám hogy pffff!
Arra meg pláne püföghetnék hogy ilyen csodálatos javaslatokat teszel hogy csalja meg!Gratulálok szép kis asszonyka lehettél te is!:)
26 és 28 évesek vagyunk. A baba úgy fogant, hogy azt mondták nem lehet gyermekem, így meg sem fordult a fejemben, hogy megtartsam e.
Olyan kellemetlen ez az egész, hiszen tényleg szeretem, mint embert, társat, barátot, de nem mint a kedvesem szerelemmel. Ő nagyon tervez mindig, hogy ez meg az lesz, de még csak közös életünk sincs jóformán..
És tényleg nem kívánom, pedig én tényleg örülnék, ha minden a régi lehetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!