Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megszokas? Mit tegyek? 18. L
szakíts vele előtte, mert megcsalni nagyon csúnya dolog lenne...
25/f
Szia!
Én tapasztalatból azt mondom,hogy ha már itt tart a kapcsitok az már csak megszokás.Nekem is volt ilyen kapcsim ahol nem tudtam eldönteni,hogy szeretem vagy nem,de szakítás után egyből éreztem,hogy ez csak megszokás volt.De ne is az én példám nézd akkor csak gondolj bele logikusan.Ha megtudnád csalni akkor vagy nem kapod meg tőle amire vágysz,vagy nem szereted ezt szerintem egyedül eltudod dönteni.
mit jelent az, hogy "már nem ugyanaz"?
csak a lángolás nincs meg, vagy már nem érzel iránta semmit? az előbbi egy tartós stabil kapcsolat ismérve, a második a megszokás. Ne keverjük össze a kettőt. ÍHa mindig szakítasz, amikor elmúlik a lángolás, akkor jó eséllyel nem lesz 3 évnél tovább melletted senki...
nem kell halálra rémülni attól, hogy TERMÉSZETES MÓDON változik egy kapcsolat. Azt tudd, hgoy mit akarsz: lángolást - akkor hagyd el, vagy tartós boldog kapcsolatot- akkor fogadd el, hogy az nem az örökös lángolásról szól. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!