Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet egy kapcsolatban birni ha szinte mindennap veszekedünk? (mikor nemén vagyok a hibás akkor is én kérek bocsánatot)

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal ! Én odaköltöztem hozzá , de már megbántam ! Ő nemtisztel engem ugy mint nő az én véleményem nemszámit ! Nagyon különbözőek vagyunk ! De én szeretem ! Többször éreztem ugy , hogy lehet hogy megcsal de sosemderült ki semmi ! Ő bevalotta , hogy elöttem megcsalt minden baratnőjét ! azt mondja , hogy szeret de csak 1-2 napig jó minden utánna kezdödik minden előröl vszekedések ...... mit kéne tennem ???
2009. okt. 10. 15:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szia, hany eves vagy? szeretned egesz hatralevo eletedet ezzel a sraccal tolteni? nem? akkor elarulom, hogy csak az idodet (es az ovet is) pocsekolod. Keress olyat, akivel legalabb el tudod kepzelni a dolgot, meg ha nem is a vegleges lesz...
2009. okt. 10. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én több olyan párt ismerek, akik évek óta veszekszenek és marják egymást, mégis együtt vannak. Nekem ez nem menne, az én idegeim ezt nem bírnák. Mi 15 éve vagyunk együtt, és talán ha kétszer volt veszekedés... És azt is szívesen elfelejteném, pedig az elején volt.
2009. okt. 10. 15:33
 3/15 A kérdező kommentje:
én 20éves vagyok a párom pedig 29 ! És nemtudom mert nagyon nehéz ! Azelött soha nemsirtam most pedig van ,hogy napokig nemtudom abbahagyni ! Mindig megigéri , hogy megváltozik , párnapig sikerül is de utánna minden ugyanolyan !!
2009. okt. 10. 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Valószínűleg a párod ilyen alkat, te pedig "áldozat típus" vagy. Ha tényleg ez a típus vagy, nem fog változni semmi, ha nem ez vagy, akkor véget fogsz vetni a dolognak. MIndenesetre sajnálom, de 20 évesen még nagyon fiatal vagy, előtted az egész élet. :)
2009. okt. 10. 15:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy mit kéne tennem csak nagyon nehéz ! A barátaim elmaradoztak melőlem mert hivtak mindig , de én nemmentem !
2009. okt. 10. 15:41
 6/15 A kérdező kommentje:
az elején minden szépvolt , ő kedves figyelmes , de most mintha megszokésból lenne velem azt mondja szeret ! de nemtudom ! neki persze igy jó megteszek neki mindent vezetem a háztartást kiszolgálom ............csak adna érte cserébe valamit ..
2009. okt. 10. 15:44
 7/15 anonim ***** válasza:
A veszekedések miből szoktak kipattanni? Ki ugrik neki kinek? Tehát ki kezdi?
2009. okt. 10. 15:46
 8/15 A kérdező kommentje:
Többnyire ő nekem !!! De van mikor csak gyülnek bennem a dolgok és kiborulok ! Mikor este hazaér szeretnék vele kettesben lenni de ő inkább mast szeretne ... ! Legutobb elsoroltam neki , hogy mik azok a dolgok amik zavarnak engem vagy , hogy min kéne változtatnia de ere ő csak annyit mondott hogy tuldramatizálom a dolgokat és ne hisztizzek ! mikor ő a hibás akkor is én kérek bocsánatot !! Tudom nemkéne de szeretem :(
2009. okt. 10. 15:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Figyi, ha ennyire szereted, akkor próbálj ki valamit.. :)

Akármit is mond, akármit is tesz, próbáld ki, hogy nem veszel vele össze!!! Ha kell, szorítsd össze a fogad, és mondogasd magadban, hogy nem, nem szólok vissza azért sem!! (azaz engedj Te a 21-ből). És nézd meg, milyen lesz az a hét. Próbáld meg ezt egy hétig csinálni!!! Vedd úgy, hogy ez egy színészi alakítás!! :) Én ezt tenném.

2009. okt. 10. 15:54
 10/15 anonim ***** válasza:
ha neked jó ez, maradj vele továbbra is, ha nem költözz el. ennyi!!!
2009. okt. 12. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!