Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet egy kapcsolatban birni ha szinte mindennap veszekedünk? (mikor nemén vagyok a hibás akkor is én kérek bocsánatot)
Olyan fiatal vagy és annyi jólelkű srác, pasi van facéron! Én ugyan nem ragaszkodnék egy ilyen kapcsolathoz ennyire görcsösen. Valószínűleg ez az első ennyire komoly(együttéléses) kapcsolatod és most foggal-körömmel próbálod menteni, magadban keresed a hibát, pedig a szavaid szerint látnod kellene, hogy nem rajtad múlik, egyszerűen csak rossz vonatra szálltál: más irányba visz, mint amerre tartanál.
Minél hamarabb szakíts és ne okold magadat! Az sem baj, ha kicsit egyedül maradsz, nem a világ vége, meglátod, találsz hozzád illő pasit, aki majd szeret és megbecsül.
Az a baj, hogy a pasik, akik elvárják, hogy a nő egymaga mosson, főzzön, takarítson, általában nem hálásak érte, hanem természetesnek veszik. Nem érdemes romantikus fényben látni a nőre taksált (vagy a nő által önként vállalt) kiszolgáló szerepet. Jobb együtt, közösen felelősséget vállalni a háztartásért - mindenki vegye ki a részét.
Nem lehet, hogy csak cselédnek kellettél oda? Ugyanis a tisztelet hiányáról árulkodik a problémáid lekicsinylése - megoldás helyett leráz, azt mondja: hisztizel, túldramatizálod - holott ami a párunknak probléma, azzal foglalkozni kell és nem azt mondani, hogy nincs joga, hogy ezt problémának érezze.
Az, hogy előtted mindenkit megcsalt, szintén arról árulkodik, hogy nemigen tiszteli a nőket.
Biztos, hogy őt szereted? Nem azt, akit a kapcsolatotok elején beléláttál???
Ilyenkor általában nem arról van szó, hogy a másik "megváltozott", hanem a rózsaszín köd elmúltával a valódi énjét kezdjük látni a ráhúzott álmaink helyett. Ez teljesen normális.
Viszont aki ilyenkor a másiktól várja el, hogy az megváltozzon, teljesítse be az Ő álmait, az rossz úton van. Ez kétszeres csapda. Egyrészt jó alkalom arra, hogy a felek egymásra mutogassanak, és ne változzon semmi. Másrészt aki ezzel az attitűddel áll a másikhoz, az eleve nem együttműködő, hiszen azt sugározza a másik felé, hogy "Veled baj van! Változz meg!". Egy jó párkapcsolatban a felek együtt működnek.
Ezzel szemben bárkinek joga és hatalma is van arra, hogy saját magát megváltoztassa, életét jobbá, szebbé, harmonikusabbá tegye. És ez az út hatékony is, járható is. Én nem tudok és nem is akarok köztetek igazságot tenni. Azt szeretném, ha neked jobb lenne. Ennek ez az általam ismert útja: Dolgozz magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!