Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el életem szerelmét? Mert az idő nem segít.20/L
Figyelt kérdés
Én nem tudom lekötni magam,mert állandóan csak rá gondolok. :\'( És másik pasi sem kell.2009. júl. 27. 23:59
21/22 anonim válasza:
Én is pont ugyanígy érzek. 2 évig voltunk eggyütt és 1 hónapja szakított velem. Folyamatosan rá gondolok, azon töröm a fejem hogy éppen mit csinálhat. Mikor tudom nagyon jól hogy ő tök jól el van nélkülem, vagy legalábbis ezt mutatja. Ez a legrosszabb. Tanácsot nem nagyon tudok adni, tényleg az a legjobb ha nem gondolsz rá és elfoglalod magad. De egyenlőre még nekem sem megy... Amint egyedül vagyok rá gondolok.
Ha csak kihasznált, tényleg nem érdemes vele foglalkozni. Fel a fejjel, próbálj meg programokat szervezni és idővel biztos meg fogsz ismerni egy olyan pasit akivel boldog leszel. Én is ebben reménykedem
22/22 anonim válasza:
En is kismillioszor probaltam elfelejteni, de soha sem sikerul. Nem tudom h meddig birom igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!