Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el életem szerelmét? Mert az idő nem segít.20/L
Hát lányok ismerjetek meg engem, és el is felejtitek a "nagy Ő"-t :D
21/F
Nincs sok értelme olyanon búsongani, amin úgysem tudsz változtatni!
Keress elfoglaltságot magadnak, iratkozz be egy tanfolyamra, tanulj meg egy új nyelvet, utazz el nyaralni, vagy menj minden héten kirándulni...
"Ha segíteni már nincs mód a bajon,
Adj túl minden keserves sóhajon.
Ki azon jajgat, ami megesett,
A régi bajhoz újat keresett.
Ne sírj, ha sorsod megrabolna - sőt :
A közönyöddel bosszantsd vissza őt!
Nevesd ki rablód, ezzel meglopod,
De téged foszt ki buta bánatod."
/Shakespeare/
Pontosan tudom mit érzel. Mennyi idő telt el a szakítás óta és meddig voltatok együtt?
Azt mondod kihasznált.Nekem a düh,az,hogy haragszom rá sokat szokott segíteni,hogy ne nézzek többet vissza,hanem új életcélt keressek,esetleg új párt.Nem tudok azonnal ható gyógyírt,ilyen nem létezik,de próbáld,akármilyen nehéz is,próbáld meg lefoglalni magad és ne lépj be legalább 3 napig iwiw-re.Akkor se ha megpusztulsz,hogy lásd a fényképét!
Vegyél elő egy papírlapot, középen húzz egy vonalat...
JOBBRA sorold fel egymás alá, mi a pozitívum vele kapcsolatban :
- szereted
BALRA sorold fel egymás alá, mi a negatívum vele kapcsolatban :
- kihasznált
- törölt MSN-ről
- nem akar veled szóba állni, stb.
Ha több indokot találsz (jobb lista), hogy szomorkodj ezután a pasi után, akkor ne hagyd abba! :D
Ha több indokot találsz arra (bal lista), hogy soha többé felé se nézz, akkor töröld ki a fotóit a mobilodból, a nevét/számát a telefonkönyvedből, az iwiw-en az ismerőseid közül, és egyáltalán MINDENHONNAN!!!
Pár hónap múlva azt sem fogod tudni, ki ez a pasi?
Rá fogsz jönni, hogy többezer jó pasi él még a Földön, sokkal helyesebbek, sokkal kedvesebbek, ráadásul, akik nem fognak kihasználni!
Menj el bulizni a barátnőiddel, csinálj magadnak programokat, mert jelenleg nem tudsz egy "körből" kiszabadulni, amit te teremtettél magadnak.
Egy kínai közmondás:
"A nő olyan mint az árnyék ha futsz utána ő fut előled, ha futsz előle ő fut utánad."
Ő szerintem nem egy nagy szerelem csak bántja a hiúságodat,hogy nem tudod megszerezni.Tudod mindig az kell amit nem kaphatsz meg ennyi.Várd meg míg nem a hiúság hanem a szerelem fog vezérelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!