Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el életem szerelmét? Mert az idő nem segít.20/L
Én is egy 20 éves lány vagyok.4 éves kapcsolatom van,ami véget ért két hete.Nagyon szerettem és szeretem a barátomat,ezért 4 napig bírtam nélküle.Lealáztam magam a sárga földig,szó szerint visszakönyörögtem magam.Azt mondta rendben,próbáljuk meg...csak rosszabb lett.Ő már nem szeret engem,mondta,hogy elmúlt.Viszont én nem tudom elengedni,ez nagy hiba hiszen magamat is és őt is tönkre teszem.Egymásnak az elsők voltunk,érthető,hogy ragaszkodok hozzá.Most pontosan tudom mit érzel,talán ennél az érzésnél nincs is rosszabb...amikor tudod,hogy nem kellesz...olyan mintha semmit sem érnél...összetörtél,és teljesen meghaltál érzelmileg :(legalábbis én ezt éreztem...a 4 napot végig bőgtem iszonyat volt...most is az csak tudom,hogy velem van...bár késöbb még rosszabb lesz elválni...még fájobb..
Ezt azért írtam le Neked mert tudd SOHA NE FUSS EGYETLEN EGY PASI UTÁN SEM!!Nem érdemel meg téged,ezt hidd el!Te is tudod,hogy így van...Rendben bőgd ki magad,add ki magadból (muszáj gyászolni)aztán irány egy-két barátnő elmész egy szórakozóhelyre,flörtölgetsz,feljavítod az önbecsülésed.Kicsit felöntesz a garatra,elengeded magad...meglátod jobb lesz!Van kiút,annyi fiú van még a világon..annyi kedves,aranyos...persze érthető,hogy senki és semmi nem érdekel,de ez jobb lesz.CSAK FEL A FEJJEL,ÉS NE HAGYD EL MAGAD..NE MARADJ EGYEDŰL.Szép vagy csinos vagy,kedves és aranyos...valaki csak rád vár ebben a világban,valaki életed végéig őszintén fog szeretni,tiszta szívből.Ne keresd ezt a fiút,ha látjamhogy kaparsz utána akkor nem fogsz kelleni neki.Ha nem futsz utána lehet rájön mekkora egy barom volt...bár ezt kétlem,hisz csak "arra"kellettél neki,te mondtad.Szóval jobb nem keresni a szenvedést.Felejtsd el végleg.Sok sikert!!!!!!!!!!!!
szia,
Most nagyon erősnek kell lenned. Talán egy icipicit megnyugtat a tudat, hogy nem vagy egyedül. Én is épp így vagyok, épp ma történt, illetve történik. Pár órán belül ha hazaér, elköltözik. 9 éves kapcsolat/együttélés. 25 éves vagyok.
Én is ugyanígy vagyok vele, -reménytelen-,az ,,enyémnek,, van barátnője, de mikor nincs vele kijárok vele,meg a haverjaival, SZERETEM de ezt ő soha nem tudhatja meg, már az boldoggá tesz ha csak egy pillanatra is látom, pedig tudom, hogy soha nem lehet az enyém!:(
//Kár volt olyan hűen várni rád,
Kár volt tönkretenni annyi éjszakát,
Kár volt elmulasztani másokat,
De hát így jár az aki komolyan veszi az ÁLMOKAT!//
Szia!
Én is voltam hasonló helyzetben, megértelek.
Ne jelentsd ki így, hogy neked márpedig nem kell másik pasi, mert ha ezt szuggerálod magadnak, akkor tényleg nem fogod tudni elfelejteni. Ne sajnáltasd magadat, ne mondogasd, hogy úgyse segít semmi, sem az idő, sem más pasi, meg lekötni se tudod magad, pozitívan állj hozzá, mondd, hogy "el fogom felejteni", "le tudom kötni magam", "majd beleszeretek másba", és akkor úgy is lesz!
Jobb lenne, ha ismerkednél, csak ne úgy állj hozzá, ha meglátsz egy helyes fiút, hogy ő neked úgyse fog kelleni, mert akkor persze, hogy nem fog kelleni, ha ilyeneket gondolsz. Először nehéz lesz, mert a másik pasira fogsz gondolni, de ne foglalkozz ezekkel a gondolataiddal, előbb-utóbb elmúlik, és bele tudsz majd szeretni másba!
Kitartás, ne hagyd el magad! :)
Húúú, hallod!
Én is ugyanebbn vagok pont most, és már lassanmásfél hete...
Kivok totál!
Mintha az én levelem olvasnám!
Nem érdemli meg az ilyen, hogy kiakadjunk miatta!
Tudom milyen Sz*r, de inkább koncentrálj a melóra, ha van,vagy menj emberek közé!
Nekem ez segít!
Húú, sajnállak, mert én is benne vok!
Szerintem az első komizónak nagyon igaza van, vannak emberek akik nem tudnak felejteni, bár sokan ezt sajna hihetetlennek tarják, kinevetik. Ha kihasznált, akkor az esetleg segíthet a felejtésben, de ha nem megy akkor próbáld meg elfogadni, hogy ő így választott. Kb 10 év alatt jutottam el odáig, hogy elfogadjam, nem vok képes kiverni a fejemből, s azóta olyan 3-4 hogy ha bár hiányzik néha, de nem tölti ki napi 30 órámat, s örülni is tudok annak hogy boldog, még ha nem is velem.
/21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!