Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök annak a pasinak aki ha felhozódik az hogy ő és én ezt mondja "tereljük a témát"?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 21:30
2/9 anonim válasza:
beszélj vele négy szem közt de szerintem lényegretört azzal amit mondott
3/9 Hunter92 válasza:
Ha nekem bejön egy csaj és felhoz egy ilyen témát én biztos nem mondanám, hogy tereljünk. Akkor mondanám ezt, hogy ha nem jönne be és nem akarnám megbántani.
4/9 A kérdező kommentje:
ha neked tetszene egy csaj mit mondanál ?
2012. aug. 30. 21:34
5/9 Hunter92 válasza:
Pontosan mit mondtál neki, amire ő azt mondta, hogy "tereljük a témát"?
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg inkább számára kínos, vagy nem aktuális a dolog.
8/9 anonim válasza:
szerintem is lekoptatásnak szánta :/
9/9 anonim válasza:
Első tipp: Ő éretlen.
Második: Ő tapló és lekezelő mert lenéz téged.
Harmadik: Ő akarná csak nem lehet mert foglalt v ilyesmi.
Negyedik: Ő nem akarja mert van kiszemeltje esetleg barátnője és még a gondolatot sem meri megengedni magának mert maximális biztonságot akar.
Ha a srác 14-16 körüli korosztály akkor az első tipp esélye jóval megnő!
27F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!