Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan hogy a párotoknak és nektek teljesen más volt az ízlésetek? Esetleg anyagiak miatt is?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az a helyzet hogy a barátom szegényebb családól való ez engem soha nem is zavart.Egészen mostanában tűnik ez fel a társadalmi különbségünk pl bemegyünk egy üzletbe pl cipőbolt vannak gyönyörű szép cipők mire ő odamegy a legkínaisabb leggázabb daabhoz hogy az milyen szép. Én meg else hiszem mondom neki h ez neked tetszik? És ez azért van mert ugye van egy nővére és nekik nem tellett drágább holmikra így tesóján midig ilyen ízléstlen dolgokat látott és ezt látja jónak. De ha valami előkellő szép vagy minőségi az nem tetszik neki ugyanez van az ételekkel is. Oké hogy ő normálisn öltözködik mert egy fiúnak nehéz lenne rosszul öltöznie bár így is mnidig tőlem kér tanácsot én segítek is neki csak elég zavaró h neki az ilyen ócska cuccok tetszenek az olyan darabok amik szó szerint olyan lányokon látható mint az utcasarkon állló csajokon...veletek volt ilyen?Mit lehet ez ellen tenni?:/ mert az oké h ha é normálisan fel vagyok öltözve nm szól érte semmit de mnidig mondd olyan ízléstelen dolgokat h jobb lenne ezzel v azzal és abszolút nem!Nagyon szörnyű az ízlése!!!
2012. aug. 30. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az is lehet ő férfi szemmel nézi dolgokat, amire azért hallgatni is kell néha, nem kell nagyanyánknak öltözni fiatalon..
2012. aug. 30. 14:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Abszolút nem öltözöm nagyanyának :D a k*rvásat úgy értem hogy az ilyen nagyon feslett ruhákat szereti az ízléstelent ahogy azok szoktak felöltözve állni a sarkon az jut sokszor eszembe a ruhadarabokról amiket szeret...:/
2012. aug. 30. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
a kinai cuccoknál is vannak minőségesek. és azok se mindig olyan olcsók....
2012. aug. 30. 15:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudom h vannak jók de képzeld el hogy azok közül is a legcsúnyábbak tetszenek neki nem az amelyik jól néz ki!Hanem az amiről süt hogy kínai,igénytelen stb.
2012. aug. 30. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Ugye tudod hogy szőrnyen felületes vagy és még azt is megkockáztatnám, hogy az intelligenciád sem veri az eget.

Bocsi az őszinteségemért, de engem meg az ilyen nők kergetnek ki a világból. Ennél nagyobb problémád ne legyen a pároddal azt kívánom.

28/n

2012. aug. 30. 15:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Intelligens vagyok szerintem, ha nem is lexikálisan... vannak nagyobb bajaim is csak megkérdeztem kínácsi voltam a válaszokra ennyi!
2012. aug. 30. 15:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Inteligencia nem egyenlő a lexikális tudással.

Hát itt úgy adtad elő, mintha a világ legnagyobb problémája lenne a barátod ruhai ízlése, és hogy téged ez mennyire idegesít, a kommentjeidből is ez jött le.

2012. aug. 30. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!