Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy a párotoknak és nektek teljesen más volt az ízlésetek? Esetleg anyagiak miatt is?
Igen, volt már, hogy teljesen más ízlésünk volt.
Szerintem az övé volt borzalmas, sminkelésben, öltözködésben is.
Pedig anyagilag szinte teljesen egy szinten voltunk. Mégis megvoltunk egy évig teljesen jól, és nem emiatt lett vége.
ízlések és pofonok...
Végy vissza a felsőbbrendűségi tudatból és beszélj vele többet erről... az számít, hogy hová mentek! Az hogy honnét jöttök, kevésbé....
1. vagyok
engem tényleg érdekel, hogy fiú vagy lány!
először azt írtad, hogy a barátod utána meg: "olyan lányokon látható mint az utcasarkon állló csajokon"
szóval?
nekem is volt hogy nehéz volt megmagyarázni egy srácnak, hogy ne bokavillantós nadrágban járjon.
utána annyira kiéleződtek ezek az apróságok mindenben, hogy abszolut nem szerettem már
az a minden pl.: egyedül éltem albérletben, ő anyuka mellett. jó albit nekem anya talált. ebből kihozta azt, hogy én nem vagyok önálló nő, mert anya segített. na de kérem, ki beszél... szóval kiakadtam mindig mindenen.
5! fiú azt a mondatott úgy értettem hogy olyan ruhák,cipők tetszenek neki mint amilyen az utcasarkon álló csajokon van kb.
És igen engem is zavar sőt idegesít kiakaszt ez az ízléstelenség,persze szeretem a barátomat és nem fogok emiatt soha szaktani vele csak olyan rossz érzés h egy szép dolgot nem tud értékelni kellőképpen. pl belegondolok h felvenném a legszebb esküvői ruhát és neki meg kb semmi nem jelntene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!