Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy a fenébe nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe nem volt még barátnőm? Komolyan nem tudom.

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 12:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

egoista, csúnya, idióta ezek nem lehetnek kizáró okok, mert a zsák a foltját mindig megtalálja

az ok inkább olyasmi lehet, hogy nem kezdeményezel elég határozottan, vagy csak várod a sült galambot

2012. aug. 30. 13:18
 22/27 anonim ***** válasza:

Ha valakinek nincsen senkije, akkor egyből azt vágják a fejéhez, hogy csúnya. Ezt egy nagy hülyeségnek tartom. az igaz,hogy aki nagyon szép azt többen akarják meghódítani és ezért nagyobb esélye van, hogy találjon valakit. Viszont akik meg nem néznek ki olyan jól, azok másként igyekeznek magukra felhívni a figyelmet. És ahogy az előttem szóló mondta ha annyira csúnya vagy idióta lenne a kérdező akkor is találhatott volna egy ilyen hasonló lányt maga mellé. Tehát szerintem sem ez az ok.

Nekem sem volt még barátom, szóval feltehettem volna én is ezt a kérdést. De szerintem a választ nem másoktól kell várni, hanem magadtól. Ez egy többtényezős dolog, amit csak te tudsz megválaszolni, számtalan oka lehet.

Pl:

- túl nagyok az elvárásaid

- egy valakihez ragaszkodsz, aki észre sem vesz

- igazából tudatalatt nem is akarsz kapcsolatot, mert nem akarod elkötelezni magad

- nem nagyon tudsz hol ismerkedni

- nincs nagy baráti társaságod, ahonnan lányokkal ismerkedhetnél

- túl félénk vagy, hogy kezdeményezz

- nem nagyon jársz el társaságba

Ezek jutottak eszembe így most. :)

2012. aug. 30. 13:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Ennyire nem volt jó a válaszom, hogy csak 56 százalékra értékelted? :) Ejj..:D Akkor mit vártál tőlünk? Sztem az enyém volt a legjobb válasz és normális is volt...A többieké meg nem értékelve, amik egy-kettő kivételével használhatatlanok...
2012. aug. 30. 23:28
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem értékeltem egy választ sem.
2012. aug. 31. 13:18
 25/27 A kérdező kommentje:

Válasz:

Pl:

- túl nagyok az elvárásaid (v:nem nagyok)

- egy valakihez ragaszkodsz, aki észre sem vesz(nem ragaszkodom egyvalakihez)

- igazából tudatalatt nem is akarsz kapcsolatot, mert nem akarod elkötelezni magad(akarok kapcsolatot)

- nem nagyon tudsz hol ismerkedni(ez igaz)

- nincs nagy baráti társaságod, ahonnan lányokkal ismerkedhetnél(ez igaz)

- túl félénk vagy, hogy kezdeményezz(többször is kezdeményeztem már)

- nem nagyon jársz el társaságba(igaz)

Ezek jutottak eszembe így most. :)

2012. aug. 31. 13:19
 26/27 A kérdező kommentje:
És elvileg jol nézek ki.
2012. aug. 31. 13:20
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor ne haragudj, ezek szerint más értékelt le.:D És 3 okban igazat adtál nekem. Így legalább azt hihetem, hogy hasznos volt a válaszom. Amúgy alapvetően nekem is az a problémám, hogy viszonylag kevés korombeli, normális pasit ismerek, neten nem kezdek el ismerkedni, bulikba járok, de utálom, ha idegen pasik fogdosgatnak, bár azért vannak ott is normálisak is. Szóval én pl. nem nagyon tudok hol ismerkedni csak abban a közegben, ahol mindennap mozgok.
2012. aug. 31. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!