Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan gondolta, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolta, vagy csak viccelt?

Figyelt kérdés

Szóval, legjobb barátnőmmel gondoltuk, hogy kellene valami, ami emlékezetessé teszi a nyarunkat, ezért feladtunk egy hirdetést a helyi lap társkereső rovatában:

"Kívül szőke, belül sötét, magas, vékony, szemüveges lány keresi élete párját tartós kapcsolat céljából, gyerekmentes, könnyed jövő reményében, akit érdekel, az kérem írjon az XY jeligére. 174cm/50kg/16év."

Két napra rá rám írt egy volt osztálytársam (fiú), akivel nagyon jóba voltam, csak hát volt barátnője, és közölte, hogy olvasta a hirdetésem. Ami elég furcsa, mert nem írtunk nevet, bár a megadott adatok stimmeltek. Mondtam, hogy az nem az én hirdetésem, mire rávágta, hogy kár, belőlem kinézte volna, és szeretett volna jelentkezni. Ezek után nagy bocsánatkérések közepette elköszönt, de másnap megint rám írt, hogy találkozhatunk-e.

Szerintetek hülyíteni akar, vagy komolyan gondolja?

2012. aug. 27. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt írtad: "belül sötét", a srác meg azt, hogy kinézte volna belőled ezt a hirdetést. Biztos, hogy ez bók akart lenni? :)
2012. aug. 27. 11:13
 2/12 anonim ***** válasza:
EZ CSAPDA!
2012. aug. 27. 11:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem bók, igazság :'D

Tudja, hogy ilyen vagyok, ez volt a legfőbb jelzőm a suliban...

2012. aug. 27. 11:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy találkozást szerintem megér. Próbáljátok meg. Aztán a randi után majd meglátod, hogy milyen, hisz nem vagy te olyan béna. :)

16/L

2012. aug. 27. 11:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha ez így van és tetszik neked is a fiú, akkor találkozzatok. Semmit nem veszítesz.
2012. aug. 27. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar hülyíteni.
2012. aug. 27. 11:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek (:

Hát, megkérdeztem, hogy akkor elmegyünk-e valahová, igent mondott ^^

Köszönöm még egyszer!

2012. aug. 27. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit :) És na látod! :)

Aztán majd mesélj mi van :D

2012. aug. 27. 11:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát... Idióta vagyok :'D

Egy fagyizónál beszéltük meg a találkozót, egész úton azon görcsöltem hogy nem lesz ott, vagy a haverjaival jön el röhögni. Helyette egyedül várt rám, tök aranyos volt, már megvette a fagyimat, mosolygott, azt hitte, neki kell megennie. Elindultunk sétálni, hátra, a tópart felé, egyikünk sem nagyon szereti a tömeget. Megkérdezte, hogy vagyok, ilyenek, mondtam, minden oké, ő hogy van (túljutottunk a sablonos dumákon) végül a hirdetésre terelődött a téma, kérdezte, hányan jelentkeztek, nevettem, csak ő. Ilyet szól, ennek örül, mert szívesen megküzdene értem, de így sokkal gyorsabb lesz. Ezen úgy leragadtam, mondom mi, mi lesz így gyorsabb. Tök aranyos volt, elvörösödött, azt mondta, hogy végre az övé legyek... Annyira mesébe illő volt, legszívesebben magamba csíptem volna, hogy nem álmodok-e. Körülbelül 4 órát beszélgettünk, folyamatosan, minden MINDEN szóba került, végül el kellett indulnia edzésre (kajakozik), elkísértem a kajakházhoz, tudniillik nem volt messze, a tó másik oldalán, mikor odaértünk, nem tudtam, hogy köszönjek, nem nagyon hagyott időt, elvitt a kajakház mögé, mondta, hogy egy éve hülye volt, hogy nem engem választott, és szeretné, ha adnék neki egy esélyt, aztán megcsókolt. Tiszta görcs voltam, vártam, hogy mikor ugranak elő a barátai a fák mögül, mikor nem történt semmi, csak akkor mertem mondani neki, hogy nem haragszom, és szívesen megpróbálnám vele. Nem akartam könnyűvérűnek tűnni, de annyira aranyos volt, már vagy egy éve tetszik, kedves volt egész délután, meg minden... Mikor válaszoltam, azt mondta, vannak fontosabb dolgai is az edzésnél, például én, nem engedte magát lebeszélni... Bejártuk az egész várost, aztán elmentünk hozzám, mikor kezdett sötétedni, a szüleim mindketten elég sokáig dolgoznak, az öcsém meg elvan a géppel, hát... Annyira jó volt, nagyon boldog vagyok!!! Fél órája ment el, de már írt, hogy holnap reggel elkísér az én edzésemre, mert múlt héten látott, csak nem mert odajönni... ^^ Tényleg emlékezetes lett ez a nyár!

2012. aug. 27. 20:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez mennyire normális.. de megsirattál :D

Nagyon örülök nektek!!! Annyira örülök, hogy sikerült, tényleg! :)

Csak így tovább, sok sikert, legyetek boldogok sokáig! :)

16/L

2012. aug. 27. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!