Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan gondolta, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolta, vagy csak viccelt?

Figyelt kérdés

Szóval, legjobb barátnőmmel gondoltuk, hogy kellene valami, ami emlékezetessé teszi a nyarunkat, ezért feladtunk egy hirdetést a helyi lap társkereső rovatában:

"Kívül szőke, belül sötét, magas, vékony, szemüveges lány keresi élete párját tartós kapcsolat céljából, gyerekmentes, könnyed jövő reményében, akit érdekel, az kérem írjon az XY jeligére. 174cm/50kg/16év."

Két napra rá rám írt egy volt osztálytársam (fiú), akivel nagyon jóba voltam, csak hát volt barátnője, és közölte, hogy olvasta a hirdetésem. Ami elég furcsa, mert nem írtunk nevet, bár a megadott adatok stimmeltek. Mondtam, hogy az nem az én hirdetésem, mire rávágta, hogy kár, belőlem kinézte volna, és szeretett volna jelentkezni. Ezek után nagy bocsánatkérések közepette elköszönt, de másnap megint rám írt, hogy találkozhatunk-e.

Szerintetek hülyíteni akar, vagy komolyan gondolja?

2012. aug. 27. 11:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ^^
2012. aug. 28. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Jó volt olvasni, köszönjük, hogy leírtad a sztorit. És gratulálok nektek. :)
2012. aug. 28. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!