Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a fiúmnak legyen önbizalma, hogy elhiggye, hogy különleges és komolyan veszem a kapcsolatot?
Kicsivel több, mint 3 hónapja járunk, ő 25 én 21. Előttem kevés komoly kapcsolata volt, mivel a legtöbb lány csak ki akarta használni, vagy szórakoztak vele. Ezért (bár nagyon jól néz ki és okos) nincs túl sok önbizalma, meg elege lett a lányokból, ami érthető.
Próbálok neki sokat bókolni és mindig mondom, hogy szeretem, mit tegyek még?
Vannak itt hasonló srácok? Nektek mi tenne jót ebben az esetben?
attól sajnos nem fog megjönni az önbizalma, ha mondod neki ezeket a dolgokat, de persze, jó, h mondod, ebben nincs is hiba, csak egy ténymegállapítás
ha valami olyan dolgot tesz az életben, lehet ez hétköznapi dolog is, vagy egy nagyobb volumenű, éreztesd vele, hogy tiszteled ezért, hogy fel lehet rá nézni
vagy kérd meg dolgokra, amikben ő jó, ügyesen meg tudja csinálni, hogy csinálja meg, majd éreztesd, h büszke vagy rá
#5 Persze nem állandóan mondom, hogy szeretem, nem is túl sokszor, meg nem ráakaszkodok, vagy ilyesmi. Igen, éreztetem vele, csak nem gondoltam, hogy ez elég lenne. Remélem igazad van, köszi!
#6 Nem viselkedik lúzerként, nem erről van szó. Csak olyan, mintha egyszerűen nem tudná elhinni, hogy bárki komolyan tudja venni egy kapcsolatban.
Ó, nagyon jól néz ki, újabb felszínes ribi a láthatáron.
Szegény srác, remélem hamar megszabadul tőled. Én is így szívtam ezekkel a felszínes lányokkal. Egy életre elegem lett a női nemből, pedig csak 23 vagyok még.
#8 Köszi szépen az ítélkezést így látatlanba! Kb. semmit nem tudsz rólam, mégis egy kiragadott megjegyzéstől önző, felszínes, élvhajhász r*banc lettem, mert elismerem, hogy jól néz ki, sok más tisztelni és szeretni való belső tulajdonsága mellett!
Nem azért írtam le, hogy jól néz ki, mert nekem ez az első, hanem azért, hogy ne ezzel jöjjön egyből minden válaszoló, hogy "Biztos azért dobták, mert s*gg ronda, úgy meg hogy lenne önbizalma?"
Elnézést, ha gondot jelent valakinek, hogy megpróbálok tenni azért, hogy a párom komolyan vegyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!