Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan létezik ilyen?
2 hete felvett 1 15 éves lány, beszéltem vele egy fél órát itt interneten, gondoltam nem leszek bunkó, ha már szépeket ír nekem, majd megkérdezi hogy járunk-e, mondom magamban ennek mi baja, szépen visszaírtam neki h ez elég fura, meg amúgyis is fiatal még, erre letilt, még örültem is neki, de ekkor csinált 2 kamu profilt, és az én képemet tette fel és elkezdett az ismereőseimnek írosgatni róla, hogy járni akar velük, meg ilyen idiótaságokat.
ezek után visszavett, mondtam neki, h nem haragszok rá, alapból nem is érdekel a hülyesége. utána nem beszéltünk egy hétig, erre egyszsecsak a semmiből rámír, hogy ne haragudjak, köztünk nem fog működni, amúgyse 15 éves hanem 13, nem is jövök be neki, és van neki más...:D:D
Visszaírtam, hogy semmi gond, legyen boldog.
Másnap megint rámír,hogy ne haragudjak, erre már nem is válaszoltam.
rá 2 napra megint ír, h mi újság stb, kérdezem, hogy mit szeretne még tőlem erre megint letilt.
Most várom mit talál ki megint, hogy lehet az ilyet lerázni?
De értitek semmit nem tud rólam, fél órát beszéltünk, akkor miért csinál ilyet, ez már pszichiátriai eset.
Jobb klikk - letiltás.
Oltsd be rendesen aztán hagyd a francba.
Először is kiírnám szépen az üzenőfalamra, hogy ez a profil az enyém, a többi csak egy idióta szórakozása. Ennyivel ez a rész megoldva, le lehet sz*rni, esetleg jelenteni, hogy kamu profilról van szó.
Emellett pedig a csajt törölni és letiltani, nem foglalkozni vele.
persze az az oldal megszűnt, jelentettem már, dem ddig tart neki újat csinálni, vagy ki tudja mit talál ki megint, lehet legközelebb kiplakátol a környéken rólam valamit, kinézem belőle :D.
egyszerűen csak nem értem, hogy lehet vki ennyire fogyatékos, hiába 13 éves...
:D a poén még az h 2 képet látott rólam össz-vissz:D
nem is értem mi ez nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!