Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan létezik ilyen?
Egész életemben egy olyan pasit kerestem,aki hasonlítana hozzám. Később beláttam h ilyen nincs és beletörődtem h ha továbbra is ilyet keresek,akk soha nem lesz barátom. Majd évekkel később megismertem a tesóm pasiját. Egy az egyben ugyanolyan mint én:szeret meséket nézni,optimista,szinte mindig boldog,talpraesett,nem kávézik,szeret hülyéskedni, egyáltalán nem stresszes és hozzáteszem h ugyanolyan "betegségünk" is van (amit nem részletezek). A tulajdonságai mind passzolnak rám, viszont kívülről nem tetszik :/
Nekem most van egy barátom,akivel lassan 2 éve együtt vagyok,szeretem őt és nem is szeretném elhagyni. Csak egyszerűen bosszant a tudat h pont egy ilyen fiút kerestem évekig és nemtudom elhinni h létezik ilyen.
18/l, 25/f
Igazatok van,tényleg nem tudom h mit csináljak kínomban.
Csak régebben annyit kerestem már egy oan barátot aki hasonlít hozzám... Őszinte legyek,azt sem tudom h miért tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!