Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan létezik ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Egész életemben egy olyan pasit kerestem,aki hasonlítana hozzám. Később beláttam h ilyen nincs és beletörődtem h ha továbbra is ilyet keresek,akk soha nem lesz barátom. Majd évekkel később megismertem a tesóm pasiját. Egy az egyben ugyanolyan mint én:szeret meséket nézni,optimista,szinte mindig boldog,talpraesett,nem kávézik,szeret hülyéskedni, egyáltalán nem stresszes és hozzáteszem h ugyanolyan "betegségünk" is van (amit nem részletezek). A tulajdonságai mind passzolnak rám, viszont kívülről nem tetszik :/

Nekem most van egy barátom,akivel lassan 2 éve együtt vagyok,szeretem őt és nem is szeretném elhagyni. Csak egyszerűen bosszant a tudat h pont egy ilyen fiút kerestem évekig és nemtudom elhinni h létezik ilyen.

18/l, 25/f

2012. ápr. 11. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus, ha nincs bajom, kreálok magamnak. Látod, nem tetszik külsőre, akkor meg mit pörögsz ezen? Örülj neki, hogy boldog vagy a barátoddal.
2012. ápr. 11. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most annak tűnik, de ha vele lennél nem biztos, hogy annyira hűűű de passzolna hozzád. Én is kifogtam egy pasit akivel tök ugyanazokat szerettük blabla, de hát nem ment. Most mit kattogsz ezen? Van barátod.
2012. ápr. 11. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy ilyen pasas létezik,mint amilyet leírtál...Tesód párja meg teljesen mindegy,hogy milyen e téren,mivel a tesódé,szóval nem értem,hogy miért szomorkodsz azon,hogy külsőre bejön e vagy sem...Igaza van annak,aki azt írta,hogy nincs gondod,tehát kreálsz magadnak....
2012. ápr. 11. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazatok van,tényleg nem tudom h mit csináljak kínomban.

Csak régebben annyit kerestem már egy oan barátot aki hasonlít hozzám... Őszinte legyek,azt sem tudom h miért tettem fel a kérdést.

2012. ápr. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!