Mióta létezik bugyi? Szóval a nők mióta hordanak bugyit? Na és aztán xD tulajdonképpen mi értelme van a bugyi hordásnak? Komolyan nem látom.
Nem tudom. Én régóta, az emberiséget nem tudom.
Vegyél fel egy rövidgatyát bugyi nélkül, rohadt kényelmetlen. Meg olyan dolgokat csinál amiket nem akarok itt leírni mert sok érzékenylelkű is olvassa. :D
A bugyit, a középkorban találták ki, de csak a mult században terjedt el, mindenhol. Először olyan volt, mint egy férfi gyatya. A 18-19. században, még leért egyészen a bokáig. A 20. században kezdett rövidülni (ahogy a szoknya is). Nagymamáinké olyan volt, mint egy rövidnadrág, mára már nem sokat hagy a képzeletre némelyik:D
A hordásának főleg egészségügyi okai vannak. A lányoknál sajnos folynak ki dolgok lentről ami összekoszolhatná a nadrágot. Ezért hordunk általában éjjel-nappal bugyit. Max. nagy melegben nyáron, otthon nem.
Már több ezer éve is hordtak ágyékkötőt meg hasonlókat!
Szóval a kérdés az hogy mit veszünk bugyinak!
Ha a ma is mert klasszikus alakot, anyagot stb akkor a leírásban is benne van.
Ja és hogy mi értelme?
Most a téli példát nem is hoznám föl mert evidens. Pláne nekem mint pasinak! Bár lehet a lányoké nem fagy szét minusz 10 fokban :)))
Az meg hogy milyen vicces dolgok történhetnek bugyi/boxer nélkül azt mindenki fantáziájára hagyom. A lényeg hogy én nem nagyon hordtam gatyát boxer vagy bugyi nélkül :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!