Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan létezik ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan létezik ilyen?

Figyelt kérdés

2 hete felvett 1 15 éves lány, beszéltem vele egy fél órát itt interneten, gondoltam nem leszek bunkó, ha már szépeket ír nekem, majd megkérdezi hogy járunk-e, mondom magamban ennek mi baja, szépen visszaírtam neki h ez elég fura, meg amúgyis is fiatal még, erre letilt, még örültem is neki, de ekkor csinált 2 kamu profilt, és az én képemet tette fel és elkezdett az ismereőseimnek írosgatni róla, hogy járni akar velük, meg ilyen idiótaságokat.

ezek után visszavett, mondtam neki, h nem haragszok rá, alapból nem is érdekel a hülyesége. utána nem beszéltünk egy hétig, erre egyszsecsak a semmiből rámír, hogy ne haragudjak, köztünk nem fog működni, amúgyse 15 éves hanem 13, nem is jövök be neki, és van neki más...:D:D

Visszaírtam, hogy semmi gond, legyen boldog.

Másnap megint rámír,hogy ne haragudjak, erre már nem is válaszoltam.

rá 2 napra megint ír, h mi újság stb, kérdezem, hogy mit szeretne még tőlem erre megint letilt.

Most várom mit talál ki megint, hogy lehet az ilyet lerázni?

De értitek semmit nem tud rólam, fél órát beszéltünk, akkor miért csinál ilyet, ez már pszichiátriai eset.

2012. aug. 22. 11:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hülyék ellen legjobb fegyver az, ha nem törődsz velük, nem reagálsz, nem szállsz be a játékaikba. Ő figyelemfelkeltés céljából teszi ezeket az apróságokat, amivel "szeretetből" bosszantani akar, féltékennyé tenni, vagy bármilyen reakciót kiváltani részedről. Ebben leli örömét, ha már visszautasítottad. Az ilyen pszihopatákkal nem érdemes foglalkozni, jobb minél hamarabb megszabadulni tőlük. Teljesen mellőzni kell, ne válaszolj, ne reagálj, ha ír neked. Tapasztalatból mondom. Egy évvel ezelött ugyanilyen csapdába estem, és hülye fejjel válaszolgattam, sorozatban utasítottam el, aztán megtörtént a baj. Nem részletezném. Szóval, röviden, kuss ha ír. :)
2012. aug. 22. 17:57
 12/12 anonim ***** válasza:
A csajok idióták. Ő is csak öregbíti a hírüket. xD
2012. aug. 22. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!