Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe nem volt még barátnőm? Komolyan nem tudom.
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 12:13
11/27 A kérdező kommentje:
Tettem már érte nem is keveset.
2012. aug. 30. 12:26
12/27 anonim válasza:
bocs de a kérdésed alapján ahogy feltetted és amiket itt még röviden leirkálsz szerintem hülye vagy azért...:)
14/27 anonim válasza:
Ezt én is kérdezhetném. Csak nálam egyszerűbb a szitu, tükörbe kell néznem, és máris megértem, mi az oka.
15/27 A kérdező kommentje:
Valamennyire csak tudok csajozni ha sikerült csokoloznom egy csajjal.
2012. aug. 30. 12:33
16/27 anonim válasza:
Köszönjük az év költői kérdését!
17/27 anonim válasza:
te nagyon tudhatsz hogyha neked már sikerült csókoloznod egy CSAJJAL, a legtöbb embernek az élete végéig nem sikerül ez az olimpiai szintű teljesítmény, írhatnál róla könyvet!
18/27 A kérdező kommentje:
Azt irtam valamennnyire,dislexiás barátom.
2012. aug. 30. 12:46
19/27 anonim válasza:
diszlexiás barátom
hát ez nagyon jó
20/27 anonim válasza:
Csúnya vagy, akkor is ha azt mondják, hogy nem(máskülönben miért ne járnának veled?:D)
Szegény vagy, mint a templom egere.
Idióta vagy.
Idegesítő vagy.
Hülye vicceid vannak.
Nem tudsz rendesen beszélni/írni.
Egész nap kockulsz.
Azt várod, hogy a csajok kezdeményezzenek.
Egoista vagy.
A kérdésed és válaszaid alapján hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha még van valami írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!