Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van már tapasztalata abban a témában hogy "diáklány támogatót keres", esetleg ő is keres?
Igen a legtöbb lusta kur.vának arra kell a pénz,hogy bulizhasson (miközben más éhen hal)mert semmirekellők,és ara hogy ruhát vehessenek maguknak (Mert aztán az a legfontosabb).
Ezzel végleg pontot raktam az i-re,nem akarok több választ látni lennél a kérdésnél!
"Nem támogatót keresek, hanem olyat aki szívesen venné ha valaki törődne vele, ráadásul olyan aki nem szorulna rá :) azaz nem öreg, csúf, perverz bácsi vagyok, hanem pont az ellenkezője"
Tehát lényegében neked csak élvezet legyen a dolog, és még pénzt is kapj érte? :D
Ha én lány lennék én is ezt tenném....
Annyira rossz nem lehet a szex egy idegennel.
És cserében lenne pénzem. :-)
Egy filmbe volt az a mondás, hogy: "Az éhség jön és megy, de a méltóság, ha egyszer elveszett, nem jön vissza többé"
Én szépnek mondott lány vagyok, nem valami fényes az anyagi helyzetem.Sok tipikus" BMW-s, gyúrós " férfitól kaptam ajánlatot, lett volna alkalmam eltartatni magam, de eszembe sem jutna.
Inkább dolgozok keményen, ha kell, vagy halok meg szegényen, de úgy, hogy legalább a tartásom nem vesztettem el.
Az ilyen nők szerintem nem égnek ki lelkileg, mert aki ilyenre kapható, annak már úgyis mindegy.
Ilyen esetben minden reggel szemen köpném magam a "hölgy" helyébe.
De kinek mi a mérce...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!