Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van már tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van már tapasztalata abban a témában hogy "diáklány támogatót keres", esetleg ő is keres?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
79%

Én nem értem, miért olyan nagy szentségtörés ez :D

Az talán jobb, ha egy lány részegen vonaglik a discoban, és egy este öten mennek rajta végig?

2013. márc. 11. 14:23
 32/63 anonim ***** válasza:
88%
Az se jobb.Az gázabb,mert az ingyen csinálja.
2013. márc. 11. 20:21
 33/63 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2013. márc. 18. 21:53
 34/63 anonim ***** válasza:
100%

Én is keresek támogatót!

19/F

2013. márc. 18. 21:53
 35/63 anonim ***** válasza:
95%

Pfff...

A franci botrány Laura D. állítólag igaz történeten alapuló könyve miatt robbant ki. A társadalmi probléma létezik, de könyv története nem a szerzővel történt, annál is inkább, mert a stílus, a megmunkáltság alapján biztosan férfi írta. Off vége.

Amúgy beszélgettem már néhány ilyen lánnyal, amikor utánajártam a könyvnek meg magának a jelenségnek, itthon is létezik. Nem is kell lasszóval fogni a lányokat. Valóban elmész egy szép autóval discóba, lefekteted a csajt, és reggel elmeséled, hogy nem akarsz komoly kapcsolatot, nincs rá időd, mittomén, de néha a szex jól jönne, és ezért cserébe segítesz neki ahol tudsz. Ha jól adod elő, nem is fogja magát k.vának érezni. De ha társkereső oldalra regisztrálsz és nyíltan leírod, hogy mit szeretnél, az is sikerre vezethet.

25/N

2013. márc. 18. 22:11
 36/63 anonim ***** válasza:

Jah, a "pfff" annak szólt, hogy van olyan állítólag jóképű és gazdag, fiatal pasi, akinek erre van igénye?

* francia, btw szex és tandíj a könyv címe, és ott expressis verbis prostiról van szó.

2013. márc. 18. 22:12
 37/63 Missi_Key ***** válasza:
33%

de sok itt az erkölcsrendész aki még soha nem éhezett, és van ideje bőven párkapcsolatra..jó nektek, örüljetek magatoknak, és masztizzatok halkabban.

kérdezőnek pedig: amit itt gyíkon legtöbbet lehet olvasni a témában az az újsághírdetés. talán azt ajánlanám, bár én magam nem vok járatos a témában :D

2013. márc. 18. 23:03
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne,hogy ne érezze magát kur.vának?Minek kéne magát éreznie ?
2013. márc. 19. 19:08
 39/63 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondtam, hogy nem kell magát kur.vának éreznie. Nyilván az. De nem megy bele, ha eleve annak érzi magát.

Ez olyan, hogy ha megkérdezel 10 lányt, hogy lefeküdne-e veled, ha adsz egy 20ezrest, 8 nemet mond. Ha lefekszel 10 lánnyal, és azt mondod nekik, hogy ha jólérezte magát, találkozhatnátok még, és cserébe minden héten elviszed vásárolni, akkor 6 azt mondja, hogy oké.

2013. márc. 19. 20:18
 40/63 anonim ***** válasza:
Hát nemet mond 20 ezer ellenében,de többért mindegyik igent mond :D Ez olyan mint az a vicc amelyik úgy kezdődik,hogy Hölgyem,lefeküdne velem 100 ezer forintért..:D
2013. márc. 24. 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!