Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van már tapasztalata abban a témában hogy "diáklány támogatót keres", esetleg ő is keres?
nem tudom miert kell ebbol akkora huuuhot csinalni, meg kibeszelni a lelki hatteret.
Amelyik diaklany diszkokban sz*pik, b*szik idegen sracokkal az nem fog kiegni?vagy amelyik 15 evesen megkezdi a szexualis eletet es 1-2 havonta vagy meg gyakrabban van mas fiuval.
Akik legalabb penzert csinaljak azoknak tobb eszuk van.
Amugy ha van penzed,meg egy jo kocsid, akkor jarj olyan helyekre ahol sok diaklany, vagy egyetemista megfordul es hamar horogra akad 1 tamogatasra varo holgyike.
Amugy itt szerintem nem kapsz, ide csak vallasos emberek es illemtanarok jarnak fel.
11-es hozzászóló, hát igen, nagy igazság amit leírtál!
Sajnos ez a tapasztalat nálam is :(
Sziasztok! #9-es vagyok és se nem vallásos, se nem illemtanár. De attól függetlenül elítélem ezt.
Főleg, hogy ha igaz, amit a kedves kérdező ír, hogy nem is öreg, és nem is néz ki rosszul.... akkor mégis miért itt kérdezed? Akkor már rég találtál volna (szerintem).
Amúgy te véletlenül nem az "Oray" nevezetű "férfi" vagy?
Utolsó!
nem vagyok Oray.
Ha érdekel priviben leírom a szitumat.
11#-es vagyok.
Ez is ugy van, hogy teljesen normalis, gondolom sok gazdag pasi van akinek megfordul ez az eszebe, amikor kozepsuliban jartam ott is a legjobb csajokat mind a (nem sulis) gazdag palik kefeltek, csak igy leirva sokan elitelnek miatta, de ne foglalkozz veluk, dugj meg ahany csajt birsz, aztan ird meg a tapasztalataidat :D
Kedves kérdező!
Szánalmasnak tartom az ötleted, pláne, hogy a #11-es hozzászóló is te vagy másik accounttal! Magadnak próbálsz kampányolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!