Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van már tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van már tapasztalata abban a témában hogy "diáklány támogatót keres", esetleg ő is keres?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 10:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
77%

nem tudom miert kell ebbol akkora huuuhot csinalni, meg kibeszelni a lelki hatteret.

Amelyik diaklany diszkokban sz*pik, b*szik idegen sracokkal az nem fog kiegni?vagy amelyik 15 evesen megkezdi a szexualis eletet es 1-2 havonta vagy meg gyakrabban van mas fiuval.

Akik legalabb penzert csinaljak azoknak tobb eszuk van.

Amugy ha van penzed,meg egy jo kocsid, akkor jarj olyan helyekre ahol sok diaklany, vagy egyetemista megfordul es hamar horogra akad 1 tamogatasra varo holgyike.

Amugy itt szerintem nem kapsz, ide csak vallasos emberek es illemtanarok jarnak fel.

2012. okt. 13. 07:04
 12/63 anonim ***** válasza:
85%
Figyelj, nézelődj olyan helyen, ahova sok fiatal egyetemista, főiskolás jár. A gyakorin csak kamusokat találsz...
2012. okt. 13. 09:06
 13/63 A kérdező kommentje:

11-es hozzászóló, hát igen, nagy igazság amit leírtál!

Sajnos ez a tapasztalat nálam is :(

2012. okt. 13. 10:12
 14/63 anonim ***** válasza:
71%

Sziasztok! #9-es vagyok és se nem vallásos, se nem illemtanár. De attól függetlenül elítélem ezt.

Főleg, hogy ha igaz, amit a kedves kérdező ír, hogy nem is öreg, és nem is néz ki rosszul.... akkor mégis miért itt kérdezed? Akkor már rég találtál volna (szerintem).

Amúgy te véletlenül nem az "Oray" nevezetű "férfi" vagy?

2012. okt. 13. 12:20
 15/63 A kérdező kommentje:

Utolsó!

nem vagyok Oray.

Ha érdekel priviben leírom a szitumat.

2012. okt. 13. 12:22
 16/63 anonim ***** válasza:
41%

11#-es vagyok.

Ez is ugy van, hogy teljesen normalis, gondolom sok gazdag pasi van akinek megfordul ez az eszebe, amikor kozepsuliban jartam ott is a legjobb csajokat mind a (nem sulis) gazdag palik kefeltek, csak igy leirva sokan elitelnek miatta, de ne foglalkozz veluk, dugj meg ahany csajt birsz, aztan ird meg a tapasztalataidat :D

2012. okt. 13. 13:52
 17/63 A kérdező kommentje:
:)))))
2012. okt. 13. 16:05
 18/63 anonim ***** válasza:
93%
#16 - megfordul az eszébe és középsuliban jártál? Neked mi az anyanyelved, ember?
2012. okt. 14. 10:45
 19/63 Szőrös Kacsa ***** válasza:
51%

Kedves kérdező!

Szánalmasnak tartom az ötleted, pláne, hogy a #11-es hozzászóló is te vagy másik accounttal! Magadnak próbálsz kampányolni...

2012. okt. 20. 23:30
 20/63 anonim ***** válasza:
97%
Nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Nem vagyok erkolcscsosz, de egy pici van belole bennem. Szerintem mindenkinek meg van a sajat elete, a joga ahhoz, hogy donteseket hozzon. Ugy gondolom, hogy nem szabad senki felett sem itelkezni, nem tudjuk, hogy mi all a hatterben. Az ilyen tipusu kapcsolatok altalaban jogilag felnott emberek kozott zajlik, tehat senkinek semmi koze ahhoz, hogy ket felnott ember miben egyezik meg, mit miert csinal. Megtudom erteni azokat a lanyokat, akik ezt az utat valasztjak. Rossz bele gondolni abba, hogy eladja sajat magat. Megint sajat magamat tudomismetelni, ez az o dontese. Azok a ferfiak akik pedig felajanljak "anyagi tamogatasukat" bizonyos ellenszolgaltatasokert, csak azert tudjak ezt megtenni, mert van aki felkinalja sajat magat. A kereslet-kinalat vilagaban elunk ehhez hozza kene szokni.
2012. okt. 20. 23:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!