Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meg akar változtatni?
Most bárhogy is szeret meg bármennyire is tetszel neki, minél nőiesebb egy nő, annál vonzóbb, ezen kár meglepődni, meg felháborodni.
Mondjuk az nagy tahóság, hogy másokat bámul (már ha akkor teszi mikor vele vagy).
Viszont nem értem miért olyan nagy baj, hogy ezt szeretné, neked ez ennyire rossz lenne? Vagy miért idegenkedsz ettől a stílustól? Te egyébkét milyen jellegű ruhákat szeretsz hordani? Teljesen elégedett vagy a külsőddel?
Ha igen, és belenézel a tükörbe és egy szexi nőt látsz magad előtt, akkor semmiképp se változtass, viszont ha nem, akkor talán érdemes lenni átgondolni, hogy jobb lenne így. :)
21 L
6-os vagyok megint.
Nem tud olyan lányt csinálni belőled mert te nem engedsz ennyit ha meg olyan leszel az azért lesz mert tetszik neked ez a stílus és azzal nincs semmi baj. =)
végülis igazatok van.
nem lenne rossz nekem se.
csak nem akarom, hogy rendszer legyen belőle.hogy azt mondja majd ő csinált belőlem ilyen nőt.értitek...
Szia!
Szerintem meg van az okod ha eddig nem sminkeltél és nem hordtál magassarkút.
Persze megteheted, hogy a kedvéjért változtatsz. Szerintem ha olyat kér amit te nem szeretnél vagy nem annyira akkor az elég önző dolog tőle.
Ha így szeretett meg akkor miért kellene változnod?
Nálunk úgy működik, hogy én is, ő is tesz meg dolgokat a másikért, de csak mindaddig míg senkinek nem kell olyat megtennie ami számára kényelmetlen vagy távol áll tőle.
23l
6-os vagyok ismért.
Hát figyelj megmondod neki hogy ebből nem lesz rendszer sőt ha neked nem jön be a smink meg a magas sarkú akkor abba is hagyod ha erre pofázik akkor semmi értelme együtt lennetek. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!