Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akar nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar nálam aludni, mi lehet az oka, mivel lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt, aludtunk már együtt. Egyszer nála, egyszer a nagymamámnál. Most itt a lehetőség, hogy pénteken nálunk aludjon, azt mondta szeretne velem aludni, de nem szeretne nálunk aludni. Lehet kicsit fél a helyzettől, de mondtam neki, hogy ha egyszer itt aludna akkor legközelebb nem lenne ilyen furcsa és szokatlan. De erre is csak az volt a válasza hogy ő nem szeretne nálunk aludni. Én viszont nagyon szeretném. Mivel lehetne megváltoztatni ezt? Hiába mondom hogy ígérek neki ezt meg azt az ágyba, arra is az lesz a válasza hogy azt lehet máskor is és máshol is és ő nem szeretne itt aludni. Tippek? esetleg akinek volt már ilyen hogy vette rá a barátját? Tudom hogy nem kéne olyat erőltetnem amit nem akar, de mostanában kevesebbet láttuk egymást (minden nap találkozunk, csak kevesebbet vagyunk ergyütt) mert nyári munkát vállalt és az 'itt alvás' másnapján megy 2 napra nyaralni, szóval szükségem lenne arra az időre amit azalatt az éjszaka alatt együtt töltenénk.
2011. júl. 6. 23:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

kérdezd meg tőle, hogy konkrétan mi az a dolog, ami miatt nem akar nálatok aludni.

Lehetséges, hogy a szüleid beszéltek vele?

2011. júl. 6. 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:
60%

Neked milyen pasid van. Jó ég...

Biztos, hogy szeret? Mert én, ha szeretek valakit, bárhol elalszom vele, csak vele lehessek. Minden más nem érdekel, de te még fűzöd is a fejét, és nem akarja...

GÁZ!

Mint valami ovis kb. úgy viselkedik.

ÉN a helyedbe nem sokat várnék tőle és a kapcsolattól is.

Lapát ez jó szó rá, dehát szereted.... majd később rájössz, hogy nekem volt igazam. :-)

2011. júl. 6. 23:42
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem beszélt a szüleimmel, de lehet picit tart tőlük, apám elég érdekes ember.. :/

amúgy meg szeret, csak neki ilyen a természete. Én is így gondolom, hogy 'ha szeretek valakit mindegy hogy hogy csak vele legyek' de neki sokszor ilyen a gondolkodása, de mégis tudom hogy szeret. Elég régóta vagyok vele együtt hogy tudjam, mikor szeret. Csak ez kicsit engem is zavar :/ Szeretnék valami olyat tenni amitől úgy érezné 1biztonságba van' és szívesen aludna itt.

2011. júl. 6. 23:50
 4/19 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az hogy erőszakos vagy vele. Megkérdezted egyáltalán arról mi tartja őt vissza attól hogy nálatok aludjon? Ha jól emlékszem a jó kapcsolat alapja a kommunikáció egészsége, szal ne kombinálj, hanem old meg a problémát, vagyis csücs le egymással szembe és kérdezd meg. Ha nem tudod hogy kezdjél bele akkor itt egy tipp:

Pistim én imádlak és szeretlek, viszont rossz érzés nekem ez hogy nem szeretnél velem aludni, kérlek avas be hogy mi tart vissza.

Erre majd kiböki és mindenki, happy vagy sem mert célszerű felkészülni a legrosszabb válaszra is a biztonság kedvéért!

2011. júl. 7. 00:02
 5/19 A kérdező kommentje:
Mivel nyíltan tudunk beszélgetni egymással, igen ez a jó kapcsolat alapja, mi is megbeszéljük ezeket. meg is kérdeztem, de azt mondja ő sem tudja igazán. Más mint otthon, furcsa lenne meg ilyeneket motyogott össze vissza. Pedig erre az az egy megoldás lehetne ha idejön és túlteszi magát azon amit zavarja.
2011. júl. 7. 00:06
 6/19 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy fél az új környezettől, és a szüleidtől is tart. Találkozott már velük? Tapasztalata van ilyen téren?
2011. júl. 7. 00:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Persze hogy találkozott már velük, de nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Ha átjön max 1-2 mondatot váltanak, vagy annyit se és megyünk fel. Apukámmal még annyit se. Lehet hogy fél csak nem vallja be, ha így lenne se vallaná be, gondolom mert az nem 'férfias' de szinte biztos vagyok benne hogy ettől tart.
2011. júl. 7. 00:16
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
Mosd ki az ágyneműt!
2011. júl. 7. 00:24
 9/19 A kérdező kommentje:
édes drága egyetlenem már csak te hiányoztál <3 mindenhova kell valami idióta, a nélkül nem élet az élet, és nem kérdés a kérdés. Gratulálok, ez biztos kihagyhatatlan volt és elégedett vagy magaddal hogy benyöghettél egy ilyen fantasztikus poént :)
2011. júl. 7. 00:41
 10/19 A kérdező kommentje:
mindemellett 3 napja kaptam új ágyat, mellé új ágyneműt szóval pont nem nyert :D
2011. júl. 7. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!