Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar nálam aludni, mi lehet az oka, mivel lehetne ezen változtatni?
Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt, aludtunk már együtt. Egyszer nála, egyszer a nagymamámnál. Most itt a lehetőség, hogy pénteken nálunk aludjon, azt mondta szeretne velem aludni, de nem szeretne nálunk aludni. Lehet kicsit fél a helyzettől, de mondtam neki, hogy ha egyszer itt aludna akkor legközelebb nem lenne ilyen furcsa és szokatlan. De erre is csak az volt a válasza hogy ő nem szeretne nálunk aludni. Én viszont nagyon szeretném. Mivel lehetne megváltoztatni ezt? Hiába mondom hogy ígérek neki ezt meg azt az ágyba, arra is az lesz a válasza hogy azt lehet máskor is és máshol is és ő nem szeretne itt aludni. Tippek? esetleg akinek volt már ilyen hogy vette rá a barátját? Tudom hogy nem kéne olyat erőltetnem amit nem akar, de mostanában kevesebbet láttuk egymást (minden nap találkozunk, csak kevesebbet vagyunk ergyütt) mert nyári munkát vállalt és az 'itt alvás' másnapján megy 2 napra nyaralni, szóval szükségem lenne arra az időre amit azalatt az éjszaka alatt együtt töltenénk.2011. júl. 6. 23:32
12/19 A kérdező kommentje:
én 15 ő 17
2011. júl. 7. 00:50
13/19 anonim válasza:
Te am szűz vagy ? A srác? :) Tudod ő még ettől is tarthat, szóval... Hajrá, érd el hogy ő akarjon leteperni téged.
14/19 anonim válasza:
Én is 15 vagyok,de nekem a szüleim semmi esetben nem engednék meg,hogy itt aludjon a barátom,vagy én ott. Az ő szülei már azé más tészta. Érdekes,hogy én a szüleivel milyen jól megvagyok,de ő az enyimeimmel nemnagyon. Na jó én sem,mert apám az őskorból jött..
15/19 A kérdező kommentje:
Mindketten azok vagyunk, de nem ez a lényeg, mert már aludtunk együtt, csak nem itt. És neki biztos megengednék, nekem meg még meg kéne beszélnem apummal, de ezt csak akkor teszem meg ha azt mondja itt is aludna különben fölösleges. 90% hogy itt aludhatna. elég valószínű hogy itttaludhatna, de akkor se akar...
2011. júl. 7. 15:58
16/19 anonim válasza:
Lehet hogy kellene egy kis "családi beszélgetés". Egyik fél szülei + gyerekek aztán a másik oldal fél szülei. Könnyebben megismeritek egymást és nem lesz görcs. :)
17/19 A kérdező kommentje:
ja csak ez az életben nehezebben kivitelezhető mint gondoltam o.o kicsit fura lenne csak leülni és meg se mukkanni. amúgy meg nem hinném hogy bárkinek bármilyen tartós mondanivalója lenne ezzel kapcsolatban :/ de amúgy jó ötlet lenne, csak szerintem ő se nagyon szeretné.
2011. júl. 11. 01:04
18/19 anonim válasza:
Esetleg egy családias vacsora? Beszélhetnél a szüleiddel, hogy ők nyissanak a fiú felé, kérdezzenek tőle.
19/19 anonim válasza:
Ismeri a szüleidet? mert,ha nem szerintem azért,mert fél attól,hogy a szüleidnek nem lesz szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!