Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ennyire gyerekek?

Figyelt kérdés
a párommal 6 éve vagyunk együtt.3 éve lakunk egy fedél alatt.Engem nagyon zavar hogy annyira anyuci kicsi fia..hogy jaj.Van olyan hogy munka után reggel(24/48) nem ide jön haza hanem anyuhoz...vagy nagymamához..ami persze szép és jó dolog...de azért ez már kissé túlzás.ma pl felhívtam hogy vigyek e neki a meló helyre kaját...és azt felelte hogy nem kell mert az öccse biztos bevisz valamit.és itthon ülök én mint asszony és főzök neki meg minden...és nem, nem kell bemenjek.és már próbáltam neki mondani hogy azért fáj hogy munka után előbb körbe járod a családot mint hogy hazajönnél..és mondtam hogy nem akarok a nagymamáddal versenyezni érted...erre azt felelte hogy mamával nem is tudsz versenyezni.erre most mit lépjek??szerintem mindennek van egy határa!!legyen egy férfi családcentrikus de ennyire??

2012. aug. 29. 16:48
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Szerintem emg épp a pasikra jellemző ez a ijaj anyuci komlexus...de hát biztos vannak kivételek!
2012. aug. 29. 18:46
 32/37 anonim ***** válasza:

A párodnak 3 anyja van: nagyi, anyuci, te.

Mikor kaját viszel neki a munkahelyére a plüssmaciját is beteszed?

Ő ilyen típus, nem hagyták felnőni, te pedig azért vagy vele, mert neked ilyen gyerekes férfi kell, még ha ez nem is tudatosult benned.

Sajnos az ilyenekhez anyuci is jár, leválaszthatatlanul.

2012. aug. 29. 20:22
 33/37 A kérdező kommentje:
de nem értem hogy avval miért van problémátok hogy 24 be van neki kaja bevíve?
2012. aug. 29. 20:29
 34/37 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem neked vagy másnak kellene utánavinni a dolgait.
2012. aug. 29. 20:53
 35/37 anonim ***** válasza:

Én csak az általános kérdésre válaszolnék:

Nem. Szerintem pont hogy ritka az ilyen. Legalábbis én még nem is tudok ilyen férfiról a környezetemben, pedig ismerőseim java része pasi...

2012. aug. 29. 21:45
 36/37 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te is az anyukájaként/nagymamájaként viselkedsz. És neki azokból már van, már csak egy barátnő kell neki.
2012. aug. 30. 00:49
 37/37 A kérdező kommentje:
Viselkedik a rosseb anyukaként -.- ez hüly*eség már bocsi.
2012. aug. 30. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!