Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ennyire gyerekek?

Figyelt kérdés
a párommal 6 éve vagyunk együtt.3 éve lakunk egy fedél alatt.Engem nagyon zavar hogy annyira anyuci kicsi fia..hogy jaj.Van olyan hogy munka után reggel(24/48) nem ide jön haza hanem anyuhoz...vagy nagymamához..ami persze szép és jó dolog...de azért ez már kissé túlzás.ma pl felhívtam hogy vigyek e neki a meló helyre kaját...és azt felelte hogy nem kell mert az öccse biztos bevisz valamit.és itthon ülök én mint asszony és főzök neki meg minden...és nem, nem kell bemenjek.és már próbáltam neki mondani hogy azért fáj hogy munka után előbb körbe járod a családot mint hogy hazajönnél..és mondtam hogy nem akarok a nagymamáddal versenyezni érted...erre azt felelte hogy mamával nem is tudsz versenyezni.erre most mit lépjek??szerintem mindennek van egy határa!!legyen egy férfi családcentrikus de ennyire??

2012. aug. 29. 16:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Én értelek.

Anyósom is egy időben tonnaszámra hordta a kaját páromnak a munkahelyére, mert szerinte én csak vajas kenyeret adok neki. Komolyan, nem rég világosult meg, hogy én minden nap főzök. A fia végülis "csak" 3 éve lakik velem és szerinte én ez idő alatt nem főztem...

Mondjuk párom szerencsére nem olyan, mint a tiéd, neki mindig az az első, hogy hazajön. Szüleit csak együtt látogatjuk, kb. kéthetente.

2012. aug. 29. 17:02
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam a válaszokat, de nálunk ugyanez volt a szitu.nagyon megelégeltem, mert persze szeresse az édesanyját, nem baj, ha néha pakol neki kaját, vagy vesz egy cipőt akár,de mikor a tiédet utasítja vissza a mama javára, az nagyon szar érzés.Nálunk is volt olyan, hogy sorozatba itthon hagyta a férjem a kaját,amit pakoltam neki, mert anyuci mást rakott stb.Utána még jól le is cseszett,hogy miért burogatok ki ennyi ételt.Aztán egyszercsak betellt a pohár, szépen nőiesen beolvastam mindkettőnek.Én vagyok a párja, és kész.Anyuka pakoljon a saját férjének.Meg ápolgassa őt.Nekem ez nagyon szarul esik.Egy idő után a férjem is rájött, hogy milyen jókat főzök, milyen jó, hogy mindenről én gondoskodok.Most már az én kajámat szereti jobban, és nem anyuci kisfia.De erre neki is meg kellett érnie.
2012. aug. 29. 17:04
 13/37 A kérdező kommentje:
Hát arról nem is beszélve utolsó hogy anyós is mennyire szeret XD Le sem lehet írni!
2012. aug. 29. 17:05
 14/37 anonim ***** válasza:

"mert szerintem nem ez a normális hogy pali reggel 8-9 fele végez és 2-3 körül ér haza mert mamánál volt utána 4 kor elindul megnézi mutert!"

Persze azt eddig nem írtad volna, hogy nem látogatóba megy, hanem fél napra. -.-"

2012. aug. 29. 17:06
 15/37 anonim ***** válasza:
pontosabban a te pasid ennyire gyerek. ő tényleg az. mennyi idős? engem is zavarna, de nem az én pasim, ezért neked kell ezen elgondolkodnod. valamennyit fog változni idővel (saját gyerek), de alapvetően ilyen marad. te tudod, h téged mennyire zavar.
2012. aug. 29. 17:06
 16/37 anonim ***** válasza:

mucika, hát te kezeled gyerekként!

vinni akarsz neki az "iskolába" (melóba) kaját, hazavárod utána teljes puccban, stb.

igen, felugrik a családjához, mert valószínűleg a nagymamája kicsit előbb fog meghalni mint te vagy ő, és szeretne vele előtte némi időt eltölteni.

2012. aug. 29. 17:08
 17/37 anonim ***** válasza:

3 éve hagyod ezt húzódni? Ilyenkor már kár is kiborulni rajta. Az első néhány alkalommal kellett volna faggatni, hogy ezt mégis meddig szándékszik így folytatni. Így már te leszel a rossz, hogy mi az, hogy te beleszólsz ebbe.

Ne gondold, hogy ha lesz gyerek, megváltoznak a dolgok. Egy felnőtt ember párja vagy, mégis másodhegedűs a rokonok mellett. Ha nem tetszik, kalap-kabát. Ez a szomorú tényállás. Mert az tuti, hogy ha el is tudod tántorítani a mamától, állandóan fel lesz neked hánytorgatva, hogy elszakítottad egymástól őket, holott jogos elvárás lehetne ez egy kapcsolatban. Itt nem ezzel a viselkedéssel van a gond, hanem a párod elveivel, és a kényelmével - mert ugye mindig jobb 3 helyről kapni a kényeztetést, mint egyről. Így sose te leszel neki az első.

Tény, hogy sok ilyen férfi van, aki minden nap elmegy a mamához, hogy tudott-e f.ngani ma a drága, de ne hidd, hogy az összes ilyen. Találni fogsz valakit, akinek te leszel az első, és hozzád megy haza - mert ez jogos igény, legyen szó férfiról vagy nőről.

2012. aug. 29. 17:11
 18/37 A kérdező kommentje:
Nah hát hpgyha egy pali " igen, felugrik a családjához" akkor 6 év után igenis vigyen magával ...ne fél napokra.. és egye meg amit ÉN FŐZTEM NEKi....
2012. aug. 29. 17:11
 19/37 anonim ***** válasza:

utolsó kommentedre reagálva: abszolútli :-)))

csak azt nem értem, h miért nekünk méltatlankodsz, minket győzködsz, h így lenne a helyes. ülj le vele és állj elő a farbával :-)

2012. aug. 29. 17:14
 20/37 anonim ***** válasza:
Tanulj meg rendesen főzni, vagy váljál el!
2012. aug. 29. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!