Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg ennyire gyerekek?
Én értelek.
Anyósom is egy időben tonnaszámra hordta a kaját páromnak a munkahelyére, mert szerinte én csak vajas kenyeret adok neki. Komolyan, nem rég világosult meg, hogy én minden nap főzök. A fia végülis "csak" 3 éve lakik velem és szerinte én ez idő alatt nem főztem...
Mondjuk párom szerencsére nem olyan, mint a tiéd, neki mindig az az első, hogy hazajön. Szüleit csak együtt látogatjuk, kb. kéthetente.
"mert szerintem nem ez a normális hogy pali reggel 8-9 fele végez és 2-3 körül ér haza mert mamánál volt utána 4 kor elindul megnézi mutert!"
Persze azt eddig nem írtad volna, hogy nem látogatóba megy, hanem fél napra. -.-"
mucika, hát te kezeled gyerekként!
vinni akarsz neki az "iskolába" (melóba) kaját, hazavárod utána teljes puccban, stb.
igen, felugrik a családjához, mert valószínűleg a nagymamája kicsit előbb fog meghalni mint te vagy ő, és szeretne vele előtte némi időt eltölteni.
3 éve hagyod ezt húzódni? Ilyenkor már kár is kiborulni rajta. Az első néhány alkalommal kellett volna faggatni, hogy ezt mégis meddig szándékszik így folytatni. Így már te leszel a rossz, hogy mi az, hogy te beleszólsz ebbe.
Ne gondold, hogy ha lesz gyerek, megváltoznak a dolgok. Egy felnőtt ember párja vagy, mégis másodhegedűs a rokonok mellett. Ha nem tetszik, kalap-kabát. Ez a szomorú tényállás. Mert az tuti, hogy ha el is tudod tántorítani a mamától, állandóan fel lesz neked hánytorgatva, hogy elszakítottad egymástól őket, holott jogos elvárás lehetne ez egy kapcsolatban. Itt nem ezzel a viselkedéssel van a gond, hanem a párod elveivel, és a kényelmével - mert ugye mindig jobb 3 helyről kapni a kényeztetést, mint egyről. Így sose te leszel neki az első.
Tény, hogy sok ilyen férfi van, aki minden nap elmegy a mamához, hogy tudott-e f.ngani ma a drága, de ne hidd, hogy az összes ilyen. Találni fogsz valakit, akinek te leszel az első, és hozzád megy haza - mert ez jogos igény, legyen szó férfiról vagy nőről.
utolsó kommentedre reagálva: abszolútli :-)))
csak azt nem értem, h miért nekünk méltatlankodsz, minket győzködsz, h így lenne a helyes. ülj le vele és állj elő a farbával :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!