Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ennyire gyerekek?

Figyelt kérdés
a párommal 6 éve vagyunk együtt.3 éve lakunk egy fedél alatt.Engem nagyon zavar hogy annyira anyuci kicsi fia..hogy jaj.Van olyan hogy munka után reggel(24/48) nem ide jön haza hanem anyuhoz...vagy nagymamához..ami persze szép és jó dolog...de azért ez már kissé túlzás.ma pl felhívtam hogy vigyek e neki a meló helyre kaját...és azt felelte hogy nem kell mert az öccse biztos bevisz valamit.és itthon ülök én mint asszony és főzök neki meg minden...és nem, nem kell bemenjek.és már próbáltam neki mondani hogy azért fáj hogy munka után előbb körbe járod a családot mint hogy hazajönnél..és mondtam hogy nem akarok a nagymamáddal versenyezni érted...erre azt felelte hogy mamával nem is tudsz versenyezni.erre most mit lépjek??szerintem mindennek van egy határa!!legyen egy férfi családcentrikus de ennyire??

2012. aug. 29. 16:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
52%

És te mi a fenéért vagy vele, ha nem bírod? Ez téged minősít, már ne haragudj! 6 évig olyannal lenni, akinek nem vagy fontos. Beszarás!

Főleg, hogy olyan a munkája is, hogy gyakran otthon sem alszik. :/

2012. aug. 29. 17:23
 22/37 A kérdező kommentje:

Ilyenkor csak kiakadok saját magamnak

!

2012. aug. 29. 17:28
 23/37 A kérdező kommentje:
Igen de ha szeretsz valakit...mert én szeretem őt...és mindíg arra gondolok hogy egyszer más lesz...am meg nagyon jól főzök...de komolyan!
2012. aug. 29. 17:29
 24/37 anonim ***** válasza:
ha csak magadnak akadsz ki, sosem lesz más... beszélj vele!
2012. aug. 29. 17:32
 25/37 anonim ***** válasza:

"és mindíg arra gondolok hogy egyszer más lesz.."

Öreg hiba.

2012. aug. 29. 17:32
 26/37 A kérdező kommentje:
De nem tudom...ebben a kapcsolatban igy olyan kis jelenktéktelennek érzem magamat.Mintha nem tisztelne mint nőt.Szerintetek ennek köze van ahhoz hogy nem vesz feleségül?Én vágyom erre...nekem fontos a házasság...a továbblépés egyik szintről a másikra...és én ugy várom hogy megkérjen de nem.....
2012. aug. 29. 17:39
 27/37 anonim ***** válasza:
jól látni,hogy nem Te vagy az első az életében...,a mama főztjét meg nehéz lepipálni!Ülj le egyszer a pároddal és beszélj arról,mi nyomja a lelked,talán átértékeli a dolgokat.
2012. aug. 29. 17:58
 28/37 anonim ***** válasza:
Én még nem élek együtt a barátnőmmel, de ő is minbdig ragaszkodik hozzá hogyha nála alszok akkor ott vacsorázzak, mindig főz valamit, ennek én örülök is mert tudom hogyha összeköltözünk akkor kapok enni.. meg ha kirándulni megyünk mindig becsomagol nekem is :)
2012. aug. 29. 18:18
 29/37 anonim ***** válasza:
Ha összeköltöztök,majd jól el fogsz hízni:D
2012. aug. 29. 18:20
 30/37 anonim ***** válasza:

Vigasztaljon, hogy vszeg te tovább élsz, mint a mami, szal így továbbra is versenyben vagy vele, és jobban nyerésre állsz. Amúgy embere, meg családi kapcsolata válogatja, hogy mennyire szorosak a kötelékeik, és egy ilyen ellen nem nagyon tudsz tenni semmit: szoksz, vagy szöksz!

Csak érdekességként említem, hogy én meg pont a csajoknál vettem észre, hogy le sem tudnak szakadni az anyjukról...

2012. aug. 29. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!