Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ennyire gyerekek?

Figyelt kérdés
a párommal 6 éve vagyunk együtt.3 éve lakunk egy fedél alatt.Engem nagyon zavar hogy annyira anyuci kicsi fia..hogy jaj.Van olyan hogy munka után reggel(24/48) nem ide jön haza hanem anyuhoz...vagy nagymamához..ami persze szép és jó dolog...de azért ez már kissé túlzás.ma pl felhívtam hogy vigyek e neki a meló helyre kaját...és azt felelte hogy nem kell mert az öccse biztos bevisz valamit.és itthon ülök én mint asszony és főzök neki meg minden...és nem, nem kell bemenjek.és már próbáltam neki mondani hogy azért fáj hogy munka után előbb körbe járod a családot mint hogy hazajönnél..és mondtam hogy nem akarok a nagymamáddal versenyezni érted...erre azt felelte hogy mamával nem is tudsz versenyezni.erre most mit lépjek??szerintem mindennek van egy határa!!legyen egy férfi családcentrikus de ennyire??

2012. aug. 29. 16:48
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
26%
Túlságosan el vagy kényelmesedve, az a te bajod.
2012. aug. 29. 16:51
 2/37 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésben szereplő "férfiak" kiket takarnak? A párod, és... ?
2012. aug. 29. 16:52
 3/37 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem tudom, én örülnék, ha nem kellene kaját hurcolásznom, mert valaki visz neki helyettem. Plusz még a rokonait sem sz*rja le, amiből arra következtetek, hogy nem egy szívtelen dög. Nem is a haverjaival megy inni meg csajozni... Teljesen jó. Nekem ezzel nem igazán lenne problémám.
2012. aug. 29. 16:54
 4/37 A kérdező kommentje:
Engem az zavar..hogy mint női feladataimat úgylátom más veszi át...
2012. aug. 29. 16:56
 5/37 A kérdező kommentje:
Amúgy az elsőtől megkérdezném hogy az elkényelmesedést mire érti?:D
2012. aug. 29. 16:58
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés helyesen: A párom tényleg ennyire gyerek? - erre meg tudod a választ. Az az igazság, hogy nem mindegyik ilyen, de ha a tiéd 3 év alatt nem változott, akkor ezután sem fog.
2012. aug. 29. 16:59
 7/37 anonim ***** válasza:
65%
A női feladataid? Tehát a párodra más mos, főz, takarít? Semmi dolgod? Hawai van meg minden? Akkor kezdj aggódni, ha a szexet is más veszi át. Főleg, ha az egyik női rokon.
 8/37 anonim ***** válasza:
88%

Annyian akarjátok nyalni a $eggét, hogy nem tudja, kinek az arcába tolja, ha teljes kinyalást akar.

Egyébként elég szomorú, hogy a nőiségedet a háztartási robottal asszociálod.

Miért nem tud reggel csomagolni magának kaját? Miért kell utána vinni?

9/37 A kérdező kommentje:
Sok ilyen férvial találkoztam aki ilyen anyás...ezért tettem fel így a kérdést.demost komolyan..titeket nem arra tanítottak hogy apa hazamegy meló után a családhoz?jó hogy nioncs gyerek de akkor is ...mert szerintem nem ez a normális hogy pali reggel 8-9 fele végez és 2-3 körül ér haza mert mamánál volt utána 4 kor elindul megnézi mutert!
2012. aug. 29. 17:01
 10/37 anonim ***** válasza:
76%
Anyuka,nagymama pici fiacskája....,jól jártál:D Mondjuk sztem kicsit gáz!
2012. aug. 29. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!