Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Ma mentem az utcán és ránéztem egy lányra, ő meg VISSZANÉZETT, most akkor szeret? És örökké velem akar lenni? De ettől ugye még nem lehet terhes? :O Mi lesz ha szakítunk? Jajj nem élek túl még egy szakítást, hacsak nem posztolom ki 500x a lélekdonort facebookra :( Különben is kva nagy tapasztalatom van, annyit csalódtam már a lányokban nem is érdekelnek. 12/F2012. aug. 29. 13:36
3/27 anonim válasza:
Ríleksz!
Javulni fog a helyzet, majd. Miután már kinőttél a gyermekágyi bepisilésből, és a kórós "jajjdenagyonhülyevagyb@zdmeg" szindrómából.
4/27 anonim válasza:
szóltam az elmegyógyintézetnek, csak a címedet add meg és házhoz mennek, ne félj tőlük, barátságos bácsik
5/27 taylortimothymatthew válasza:
Kérdés bejelentve...
6/27 anonim válasza:
Jót derültem ezen így ebéd után :D
8/27 anonim válasza:
Annyira gáz amikor valaki ezt viccesnek gondolja.
9/27 anonim válasza:
ja az de majd nőj fel kicsit és akkor csajozz :D még nekem is kéne nőnöm hozzá 15/f
10/27 anonim válasza:
Lool. Ez tetszik,abszolut jol megfogalmaztad egy 12 eves kisgyerek gondolkodasat!:). Ma kb igy megy ez naluk.
Jah meg most a 12 evesek tuti kiakadnak,hiszen nekik is van 'szerelmi eletuk'........
Like;))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!