Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Ma mentem az utcán és ránéztem egy lányra, ő meg VISSZANÉZETT, most akkor szeret? És örökké velem akar lenni? De ettől ugye még nem lehet terhes? :O Mi lesz ha szakítunk? Jajj nem élek túl még egy szakítást, hacsak nem posztolom ki 500x a lélekdonort facebookra :( Különben is kva nagy tapasztalatom van, annyit csalódtam már a lányokban nem is érdekelnek. 12/F
2012. aug. 29. 13:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Biztos egy 40 éves szatír, aki fiatal lányok jelentkezését várja :D

14. válaszoló voltam.

2012. aug. 29. 14:37
 22/27 anonim válasza:
0%
első tanács: levegő be, és kiiii...be, és kiiii... :D második tanács: gondold végig...ha nem jött még meg neki(remélem tudod miről van szó XD) akkor tuti hogy nem terhes. és persze ha nem közreműködtél abban, hogy terhes legyen, akkor miért lenne az?!! másrészről meg 12 vagy, kizárt dolog , hogy ezt megtetted volna. harmadik tanács: a párkapcsolatok jönnek-mennek, de az ember egyszer megtalálja azt, akiről tényleg tudja, hogy ő az igazi :D negyedik tanács: a lélekdonort ne posztold ki 500x fészre , 1részt azért, mert ez egyes embereknek idegesítő lehet,m ásrészt pedig azért, mert nem javít a helyzeten. szerintem ha a csaj nem szeret, és csak játszott, akkor nem érdemel meg téged :) szerintem tojd le, hidd el, lesz még azután is élet :DD
2012. aug. 29. 14:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Még egy unatkozó:D De jó nektek,hogy ennyi energiátok van a hülyeségre...
2012. aug. 29. 14:57
 24/27 anonim ***** válasza:

16. válaszolónak: Köszönjük nyilvánvaló kapitány!:)

Annyira elkeserítő, hogy olyan buta valaki, hogy nem érti az iróniát!:S Oké, hogy neten nem hallod a hangsúlyt, de azért van, amiből ordít, hogy csak irónia...

Kérdező, én nagyon jót nevettem, köszi!:D

2012. aug. 29. 14:57
 25/27 anonim ***** válasza:
Hat en is ezen akadok fenn,h nem ertik az ironiat! Fuhh emberek-.-
2012. aug. 29. 19:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Már hogyne értenénk az iróniát:D Pont ezért jön ennyi hülyeség rá:D
2012. aug. 29. 22:55
 27/27 anonim válasza:

Irónia?!

Ez szánalmas. Komolyan van olyan, akinek nem tűnik fel hogy csak le akarja járatni a 12 éveseket?

Egyébként rohadtul nem erről gondolkodnak...-.-

2012. szept. 2. 11:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!