Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Van olyan aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan aki nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Én 22éves vagyok,6éve a párommal.Ha a párom és a haverjai közt feljön,hogy nem akarunk babát,mindig mondják,hogy majd jönnek az anyai ösztönök meg úgyis meggondoljuk magunkat.

Én viszont egy ilyen világba,ahol ennyire bizonytalan a jövő,ahol nem tudok neki mindent megadni amitől teljes és boldog életet élhetne,nem akarok gyereket.

Nem is érzek semmiféle ösztönöket,ha látok egy babát aranyosnak tartom,ugyanakkor ha meglátok egy hisztiző kisgyereket hálát adok az égnek,hogy nekem ezzel nem kell"szembenéznem"soha.

Ez nem normális dolog?

2012. aug. 28. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

te jó éééégggg,miért nem szeretnétek gyereket???hiszen ő,ők a ti utódaitok,benne éltek tovább..és szerintem gyerek nélkül nem igazán élet az élet,hiszen akkor kiért éltek,kiért dolgoztok,ki fog nektek segíteni,ha mejd egyszer megöregedtek??!

Hát igen,ez az én véleményem,minden ember különböző,de ha én ezen a véleményen lennék,biztos h egyedül érezném magam,hiába van párom..:)

2012. aug. 28. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Normális vagy kérdező. Neked van igazad. Én is így vagyok ezzel.

Ritka jó nők azok, akik nem akarnak gyereket. Pont ilyen nőket keresek. Jó lenne ilyen barátnőt találni, mivel én sem akarok gyereket soha. (Habár az ilyen nők egy része valóban meggondolja magát később.)

2012. aug. 28. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!én 23 vagyok, de egyáltalán nem szeretnék gyereket, nem szeretem sajnos a gyerekeket ezzel nem tudok mit csinálni. eddig párom is azt mondta hogy nem szeretne soha az életben ő 27, de mostanaban egyre többet beszél róla és én kétségbeestem, hogy gyereket akar mert én viszont nem szeretnék. remélem, hogy nem gondolta komolyan. mindig azt monjda, hogy csak viccelődik vele, de már kezdek bizonytalan lenni, hogy tényleg csak vicc e :-/

23 l

2012. aug. 29. 07:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Hú nem gondoltam volna,hogy ilyen sokan vannak így!

Egy válaszoló írta,hogy egyedül érezné magát és ki lesz mellette ha megöregszik.

Ha lenne is gyermekem nem akarnám ,hogy vénségemre teher legyek neki.Élje az életét,de nem azért,hogy rólam gondoskodjon ha mondjuk már nagyon a végét járom.De elfogadom,mindenki más.

Egyáltalán nem találnám unalmasnak az életet,annyi minden van a világon.

Az viszont unalmas lenne,hogy minden reggel ovi ,suli, hozni-vinni a gyereket.Minden körülötte forog és lesz talán pár pillanatom amit kettesben tölthetek a párommal.

Azt hiszem én sem vagyok anya típus.

Egy másik válaszoló írta,hogy szeretne olyan nőt,aki nem akar majd gyereket,úgy látom sokan vagyunk,szóval nem kell kétségbe esni:)

Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!