Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan aki nem szeretne gyereket?
Figyelt kérdés
Én 22éves vagyok,6éve a párommal.Ha a párom és a haverjai közt feljön,hogy nem akarunk babát,mindig mondják,hogy majd jönnek az anyai ösztönök meg úgyis meggondoljuk magunkat.
Én viszont egy ilyen világba,ahol ennyire bizonytalan a jövő,ahol nem tudok neki mindent megadni amitől teljes és boldog életet élhetne,nem akarok gyereket.
Nem is érzek semmiféle ösztönöket,ha látok egy babát aranyosnak tartom,ugyanakkor ha meglátok egy hisztiző kisgyereket hálát adok az égnek,hogy nekem ezzel nem kell"szembenéznem"soha.
Én ugyan nem vagyok lány, de szerintem teljesen normális. Csak a magyarázat nem, a világ egyáltalán nem bizonytalanabb most, mint bármikor máskor volt.
2012. aug. 28. 17:06
2/14 anonim válasza:
Én 27 vagyok de nekem sincs még kisbabám és nem is tervezem a közel jövőben!Úgyhogy szerintem ez teljesen normális.. vagy..velem is gubanc van! :)
2012. aug. 28. 17:08
3/14 anonim válasza:
Normális. Az anyai ösztönök azok tényleg bezavarhatnak a dologba, de ahhoz még fiatal vagy.
2012. aug. 28. 17:08
4/14 anonim válasza:
Normális, hogy egyelőre nem akarsz.Majd fogsz akarni, az ösztönöket nem lehet elrejteni.
Egyébként mint már írta az első, a világ ennél csak bizonytalanabb volt ezelőtt.
2012. aug. 28. 17:10
5/14 anonim válasza:
Normális. Bár még tényleg fiatal vagy, úgyhogy bármi lehet, tarthatod magadat az elképzeléseidhez, de meg is gondolhatod azokat. De azt nem mondanám, hogy "úgyis meggondolod magad", mert könnyen lehet, hogy mégse. Nem ti lennétek az első és egyetlen gyerektelen pár a Földön.
2012. aug. 28. 17:21
6/14 anonim válasza:
Nem normális, de miért ne választhatnátok ezt? Kutyával, testvérrel, kisgyerekkel szexelni sem normális, mégis választják azt is néhányan.
2012. aug. 28. 17:22
7/14 anonim válasza:
Normális, de az is normális ha egyszer mégis meggondolod magad.
Mi sem akartunk babát aztán kiderült, hogy gyógyszer mellett terhes lettem (akkor 6 éve voltunk együtt, 27 éves voltam). Ki tudtam volna ugrani örömömben a bőrömből, mikor megláttam dobogni a kis szívét. Azóta már a tesót várjuk és tervezgetünk, hogy hogyan is lehetne még egy babánk. :)
2012. aug. 28. 17:25
8/14 anonim válasza:
Én sem szeretnék gyereket. Nem a bizonytalan jövő miatt, csak szerintem én nem vagyok az az anya típus. A kisgyerekek pedig sohasem vonzottak semmilyen téren. Lehet, hogy önzőn hangzik, de én a saját életemet szeretném élni, ha lenne gyerekem, ez megoldhatatlan lenne, mert akkor ő fontosabb lenne számomra, mint saját magam.
2012. aug. 28. 17:25
9/14 anonim válasza:
Én sem akarok gyereket.Soha nem is akartam.Nincs a gyerekekkel semmi bajom,aranyosak,de nem tudnám magamat elképzelni anyaként.
2012. aug. 28. 17:40
10/14 anonim válasza:
igen van, én kifejezetten utálom a gyerekeket, sajátot semmiképp se szeretnék. amúgy szerintem nem teljesen normális 21L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!