Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel születésünk óta ismerjük egymást. 8 éves korunkig naponta találkoztunk, de utána megszakadt a kapcsolatunk. 11 éves korunkban szintén összehozott minket a sors. Legjobb barátomnak tekintem. Mindent elmondhatok neki.. De ezt már nem lehet barátságnak nevezni, mert sokkal több annál. Bátyámnak érzem őt.. 12 évesen megmondta, hogy szerelmes belém azóta amióta újra meglátott. Ma már három éve így van. Ha meglát, elkezd csillogni a szeme és látszik rajta, hogy valóban szeret. De én inkább testvérként szeretem. Már belegondoltam, hogy ő soha nem dobna el magától.. De még mindig nem tudom magam rávenni, hogy randizzak vele..

14/L

2012. aug. 24. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
ha rám hallgatsz akkor azt teszel amit szeretnél!
2012. aug. 24. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyelj mond el neki hogy mit érzel te. Menj el vele randizni és akkor el mondhatod.
2012. aug. 24. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
14 éve randizol vele...
2012. aug. 24. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szánalomból ne is randizz vele. Azt megérzi, és baromira nem fog neki jólesni, hogy nem "úgy" szereted és még meg is alázod valamilyen szinten. Mondd el neki, hogy te nem tudsz rá úgy nézni. (Csak nehogy képbe jöjjön egy másik lány, és akkor jöjj rá, hogy "úristen, mit veszítettem")
2012. aug. 24. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!