Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fogadjam el, hogy ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy ott lakom ahol a párom a volt feleségével lakott együtt?

Figyelt kérdés
Minden amire ránézek arra emlékeztet, hogy ez itt nem az enyém, nem én akartam, és mindez a volt felesége akarata és ízlése szerint van berendezve, az árnyékában élek. Költözésrôl hallani sem akar és az egész ház bútorzatát sincs lehetôségünk kicserélni. Nem tudom, hogy ez normális viselkedés-e részemrôl, vagy velem van a baj, de ugy erzem, hogy az egész életem már ez körül forog. Gyereket sem merek vállalni,részben azért mert félek, hogy itt nem leszek képes boldog lenni soha. Valaki volt már ilyen helyzetben?Kérlek segítsetek túlleni ezen a helyzeten. Minden problémánk a volt feleség miatt adódik, nem vagyok képes túltenni magama múlton.
2012. aug. 24. 10:18
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Ugyanugy erzek én is, hogy nem érdekelene ha csak albérlet lenne, de tudjam, hogy a kettônké, hogy oda én is hazajárok.

Orülök, hogy boldog vagy és rendezôdtek a dolgaitok :)

2012. szept. 3. 08:23
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp próbáljatok kompromisszumot kötni, mert így egyiknek sem lehet kellemes.
2012. szept. 6. 10:22
 33/36 anonim válasza:
Hasonló szituáció, csak nem feleséggel. Ex-barátnő (5 éves kapcsolat). Nekem is van lakásom, páromnak is van lakása. Utáltam nála lenni... Kényelmetlen volt. De megbeszéltem vele. Elmondtam neki, hogyan is érzek. És megértette. Átfestettük a hálószobát, új függöny, egy-két polc. Eltett pár dolgot, rendet rakott. Mindeközben kikérte a véleményemet. Kommunikáció! Ezt tudom tanácsolni.
2012. szept. 6. 11:17
 34/36 anonim válasza:

Túlélni ezt a helyzetet csak együttesen lehetséges. Osztom a véleményem az előttem szólóval, hogy meg kell mindent beszélni és ne ess kétségbe, főleg azért mert nem egyedül vagy ezzel a problémával a világban. Nem kell foglalkozni a volt feleséggel, a kapcsolatotokkal törődj inkább és ne félj attól, hogy soha nem leszel boldog abban a lakásban, mert így nagyon nehéz lesz ezzel a hozzáállással.

A volt feleség eltűnt, kész vége hatszáz!

Azt viszont bölcsen teszed, hogy még nem mersz gyereket vállalni, addig ne is tervezzetek amíg ezt a problémát nem tudjátok megoldani.

Adj időt magadnak, az eldönti úgyis mennyire lesz működőképes a dolog.

Ha pedig nem tudod elfogadni a múltat akkor bizony váltani kell, mert így rengeteg kellemetlenséged fog adódni ebből az érzésből ami akár durvulhat is az idő múlásával és ez senkinek nem lesz jó, a jövendőbeli gyermeketeknek meg pláne nem.

Sok sikert és erőt kívánok neked!

2012. szept. 6. 11:50
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem egy a kettö, de nàlunk egy pàr papucs van a volt csajàtol, be van rugva a kanapé alà, amiota beköltöztünk:) Mondjuk, nem tudom ,miért hozta el?!:)
2012. szept. 22. 19:10
 36/36 anonim ***** válasza:

Miért nem beszéled ezt meg a pároddal? Szerintem teljesen jogosak az érzéseid... Én sem tudnék a másik "helyén" élni, és én csak az "örökös" legyek. Ott, ahol azelőtt mindenféléket csináltak...

Az viszont túlzás, hogy emiatt gyereket sem akarsz vállalni, itt szerintem érdemes elgondolkodni, hogy mennyire bízol meg a pasidban.

2012. szept. 27. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!