Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy ott lakom ahol a párom a volt feleségével lakott együtt?
Ugyanugy erzek én is, hogy nem érdekelene ha csak albérlet lenne, de tudjam, hogy a kettônké, hogy oda én is hazajárok.
Orülök, hogy boldog vagy és rendezôdtek a dolgaitok :)
Túlélni ezt a helyzetet csak együttesen lehetséges. Osztom a véleményem az előttem szólóval, hogy meg kell mindent beszélni és ne ess kétségbe, főleg azért mert nem egyedül vagy ezzel a problémával a világban. Nem kell foglalkozni a volt feleséggel, a kapcsolatotokkal törődj inkább és ne félj attól, hogy soha nem leszel boldog abban a lakásban, mert így nagyon nehéz lesz ezzel a hozzáállással.
A volt feleség eltűnt, kész vége hatszáz!
Azt viszont bölcsen teszed, hogy még nem mersz gyereket vállalni, addig ne is tervezzetek amíg ezt a problémát nem tudjátok megoldani.
Adj időt magadnak, az eldönti úgyis mennyire lesz működőképes a dolog.
Ha pedig nem tudod elfogadni a múltat akkor bizony váltani kell, mert így rengeteg kellemetlenséged fog adódni ebből az érzésből ami akár durvulhat is az idő múlásával és ez senkinek nem lesz jó, a jövendőbeli gyermeketeknek meg pláne nem.
Sok sikert és erőt kívánok neked!
Miért nem beszéled ezt meg a pároddal? Szerintem teljesen jogosak az érzéseid... Én sem tudnék a másik "helyén" élni, és én csak az "örökös" legyek. Ott, ahol azelőtt mindenféléket csináltak...
Az viszont túlzás, hogy emiatt gyereket sem akarsz vállalni, itt szerintem érdemes elgondolkodni, hogy mennyire bízol meg a pasidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!