Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy ott lakom ahol a párom a volt feleségével lakott együtt?
Ugyanígy voltam, mint most Te.
A párom elvett egy nőt, aki finoman szólva is az ellentétem volt mindenben. Nem dolgozott, de főzni, takarítania sem volt ideje. 2 évig voltak házasok előtte 2 évig éltek együtt.
Mi is a párom házába éltünk, mivel nekem nem volt lakásom, ugye ezért meg nem fogunk elköltözni. Engem a bútorok stb. nem zavart, de pont úgy éreztem, ahogy Te. Aztán ez az évek folyamán elmúlt, és egyre kevésbé érdekelt.
Ha a párod szeret, ne foglalkozz azzal, hogy mással milyen volt. Mi már több, mint 10 éve vagyunk együtt, van egy kislányunk és már egyáltalán nem érdekel, hogy volt egy felesége. Ne zargasd vele a párodat, mert nem tudja meg nem történtté tenni azt, hogy elvett valaki mást. Most Veled él, nem a feleségével és ez a legfontosabb:-)
mondd meg a párodnak, hogy idegesít, értse meg, és kössetek kompromisszumot, a bútorokat át lehet tologatni, lehet falat festeni, függönyt cserélni, új dekoráció stb.
amikor beköltöztem a páromhoz én is tudtam hogy az exe lakott ott előttem... elég régen, de namármost, én vagyok az, aki kettőnk közül takarít, hát olyanokat találtam, csaj gyógyszerei meg bugyik stb. szó nélkül kidobtam, nyilván észre se vette :D
ami meg személyes, papirok , képeslap stb, nem néztem bele nyilván, csak beraktam mindent egy dobozba, válogassa ki mi kell, mi nem...
...de olyan szinten nem turkálunk egymás cuccai között, hogy fogalmam sincs róla, őriz-e emlékeket vagy nem, de szerintem belefér, én se dobok ki mindent, ami emlék. elrakom egy dobozba, lezárom és kész.
:)
ma 01:50
Takarítás közben én is találta ilyen cuccokat, a fogamzásgátló, péniszgyűrű, borotva ,ő tusfürdője meg ehhez hasonló dolgokat azonnal kidobtam,fényképek levelek és az ilyeneket meg egy dobozba raktam, majd mikor vitte a bútorait is a nő akkor az is el lett küldve. Párom nem hezitált a dolgokon dobott mindent kifele, mert ez a némber nagyon aljas dolgot tett vele vagyis már velünk.
Azt kérdezed:
"Nem tudom, hogy ez normális viselkedés-e részemrôl"
NEM!
MIért nem költöztök akkor hozzád?
Te most azért nem vagy megbecsülve (érzésed szerint), mert az ex jól pofára ejtette és másnak már nem fogja a pérod megengedni, hogy hü.lyének nézze. Ergo nem neked szól, hanem kicsit óvatosabb lett, hogy megégette magát!
Erre csak az idő a megoldás, ha látja, hogy benned bízhat!
A bútor, lakberendezés téma: Talán ő is ott volt mikor választották és ő is döntött a bútorokról. Én sem szívesen válnék meg a mostani bútoraimtól, csak mert valakinek nem tetszik. Főle, ha nincs is rá pénz...
Szia!
Hasonló helyzetben voltam én is. Még szingli koromban megfogadtam,hogy soha nem kell elvált férfi,pláne nem gyerekkel! Erre föl tessék...6 éve vagyok együtt a férjemmel,23 voltam,amikor összejöttünk,ő meg 33(+2gyerek). Akkor estem ki a suliból,még csak 2 éve dolgoztam,barátnőmmel laktam albérletben. Annyira megszerettem a férjemet,hogy tudtam,nekem ő kell,és a gyermekem apját megláttam benne. A kedvéért eldobtam a melómat,visszaköltöztem a lakóhelyemre,természetesen hozzá. Szerencsére a festés addigra megvolt,az asszony meg az utolsó lábast is elvitte,úgyhogy ilyen gondom nem volt. De maga a ház engem is zavart,de nagyon. A ház minden sarkáról az exe jutott eszembe nekem is. Aztán rájöttem,hogy nem a ház zavar,hanem nem voltam benne biztos,hogy a párom tényleg engem szeret,vagy még mindig az exet. Anyagi okokból egyértelműen nem tudtunk a háztól szabadulni,mert hitel terhelte. Mivel tudtam,hogy már egyszer megégette magát,elfogadtam,hogy mindig csak barátnő leszek,lemondtam az esküvőről,gyerekről,mert eléggé úgy tűnt,hogy ő már nem akar. Aztán én voltam a legboldogabb,amikor megkérte a kezem!!! :) Pedig abban a házban történt! Azóta már házasok vagyunk,és van egy gyönyörű gyermekünk,aki másfél éves! Sajnos a házat a bank elvitte,úgyhogy új életet kezdtünk az első közös albérletünkben,és most fészekrakásban vagyunk! Nem érdekel,hogy csak albérlet,de a kettőnké...és nekem ez jó érzés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!