Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fogadjam el, hogy ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy ott lakom ahol a párom a volt feleségével lakott együtt?

Figyelt kérdés
Minden amire ránézek arra emlékeztet, hogy ez itt nem az enyém, nem én akartam, és mindez a volt felesége akarata és ízlése szerint van berendezve, az árnyékában élek. Költözésrôl hallani sem akar és az egész ház bútorzatát sincs lehetôségünk kicserélni. Nem tudom, hogy ez normális viselkedés-e részemrôl, vagy velem van a baj, de ugy erzem, hogy az egész életem már ez körül forog. Gyereket sem merek vállalni,részben azért mert félek, hogy itt nem leszek képes boldog lenni soha. Valaki volt már ilyen helyzetben?Kérlek segítsetek túlleni ezen a helyzeten. Minden problémánk a volt feleség miatt adódik, nem vagyok képes túltenni magama múlton.
2012. aug. 24. 10:18
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%
Ha bútort nem is tudsz cserélni, de egy függönyt igen. Ide-oda tegyél ki közös fotókat, amit lehet rendezd át. Vegyél bele virágokat, esetleg a régieket rohaszd ki.
2012. aug. 24. 10:21
 2/36 anonim ***** válasza:
66%
Ugy csinalsz mintha ezt nem tudtad volna amikor befeküdtel először az ágyába...?
2012. aug. 24. 10:22
 3/36 anonim ***** válasza:
97%

Hát rendezd át a házat! :)

Húzd át a bútorokat, fess le párat, amit lehet és úgy jobban tetszene, tegyél ki képeket, fotókat, apróbb dolgok, amik zavarnak, mehetnek a kukába, ha olyan az ülőgarnitúra, akkor húzhatsz rá egy új kárpitot, fesd le a falat, ha úgy jobban tetszene, tegyél a padlóra pár új rongyszőnyeget és még sorolhatnám.

Nem kell teljesen új bútorzat, azt is sokszínűen fel tudod használni, ami van, egy kanna festék meg nem kerül sokba.

Találd fel magad és jobb lesz! :)

U.i.: én egyvalamit azért biztosan kicserélnék: az ágyat a hálószobában. Én legalábbis nem tudnék abban az ágyban feküdni, ahol az ex...

2012. aug. 24. 10:25
 4/36 anonim ***** válasza:
36%
Jaj, ketteske, nem te rontottad itt tegnap is a levegőt egy másik exes kérdésnél?
2012. aug. 24. 10:26
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

A volt feleseggel mi tortent, hol van?

Ezt mar a bekoltozes elott kellett volna eldontened, tehat nem fogadod el,

a jelenlegi berendezest ellehet adni, amibol mar belehet rendezni a hazat a te izlesed szerint pl.

...festessel kezdenem!

2012. aug. 24. 10:28
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj lesz megbarátkoznod a helyzettel,hiszen ezekkel a dolgokkal tisztában voltál.Ne értsd félre nem bántani akarlak.Biztos vagyok benne hogy ezt lelkileg nehéz elfogadni,de ha ő életed szerelme-párja akkor tőrödj bele,ha meg nem akkor válts!Mérlegelj.Mert ha a környezeted nyomaszt akkor nehéz lesz boldognak lenned!
2012. aug. 24. 10:30
 7/36 anonim ***** válasza:
86%

anyukám is a párja házában él, nagyrészt olyan tárgyak és bútorok közt, ami még az előző feleség idejében is megvolt. a hölgy sajnos elhunyt már több mint 10 éve. érezhető, h anyum párjának ez a mai napig fájó emlék, és pont ezért tartja tiszteletben ezeket a dolgokat.

ha olyan férfit választottál, akinek nem te vagy az első, akkor sajnos a múltat is el kell tudni fogadni.

2012. aug. 24. 10:32
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

a függöny meg a bútoráthúzás is jó pár 10ezer Ft.

Szerintem ami olcsóbb: képek, asztalterítő, ágyterítő kicserélése, ezek feldobják a lakást! Tedd ki közös emlékek képeit, pl. ahol együtt voltatok, onnan hozott bármit, képeket. A párod szerintem csak kényelmes, fél a változástól, jó neki a megszokott.

2012. aug. 24. 10:35
 9/36 anonim ***** válasza:

Egy festés biztos belefér! A függönyöket, kiegészítőket is lecserélheted, variálhatod. Az nem olyan sok pénz.

Ráadásul, egy okos nő a háttérből irányítja a férfit: apránként cserélgeted a dolgokat:)

Elhiszem, h rossz érzés az ex után lakni, de ha így parázol, az kihat a kapcsolatotokra is: vagy elfogadod és túlteszed magad a múlton, vagy elköltözöl (valszeg egyedül). Mérlegelj.

2012. aug. 24. 10:35
 10/36 anonim ***** válasza:
67%
Nem hiszem hogy én rontottam volna alevegőt,én sem vagyok egy szent de ezekkel a dolgokkal tisztaban volt,ha ennyire zavarjak akkor olyannal kell kezdeni akinek meg nem volt felesége.
2012. aug. 24. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!