Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy ott lakom ahol a párom a volt feleségével lakott együtt?
Hát rendezd át a házat! :)
Húzd át a bútorokat, fess le párat, amit lehet és úgy jobban tetszene, tegyél ki képeket, fotókat, apróbb dolgok, amik zavarnak, mehetnek a kukába, ha olyan az ülőgarnitúra, akkor húzhatsz rá egy új kárpitot, fesd le a falat, ha úgy jobban tetszene, tegyél a padlóra pár új rongyszőnyeget és még sorolhatnám.
Nem kell teljesen új bútorzat, azt is sokszínűen fel tudod használni, ami van, egy kanna festék meg nem kerül sokba.
Találd fel magad és jobb lesz! :)
U.i.: én egyvalamit azért biztosan kicserélnék: az ágyat a hálószobában. Én legalábbis nem tudnék abban az ágyban feküdni, ahol az ex...
A volt feleseggel mi tortent, hol van?
Ezt mar a bekoltozes elott kellett volna eldontened, tehat nem fogadod el,
a jelenlegi berendezest ellehet adni, amibol mar belehet rendezni a hazat a te izlesed szerint pl.
...festessel kezdenem!
anyukám is a párja házában él, nagyrészt olyan tárgyak és bútorok közt, ami még az előző feleség idejében is megvolt. a hölgy sajnos elhunyt már több mint 10 éve. érezhető, h anyum párjának ez a mai napig fájó emlék, és pont ezért tartja tiszteletben ezeket a dolgokat.
ha olyan férfit választottál, akinek nem te vagy az első, akkor sajnos a múltat is el kell tudni fogadni.
a függöny meg a bútoráthúzás is jó pár 10ezer Ft.
Szerintem ami olcsóbb: képek, asztalterítő, ágyterítő kicserélése, ezek feldobják a lakást! Tedd ki közös emlékek képeit, pl. ahol együtt voltatok, onnan hozott bármit, képeket. A párod szerintem csak kényelmes, fél a változástól, jó neki a megszokott.
Egy festés biztos belefér! A függönyöket, kiegészítőket is lecserélheted, variálhatod. Az nem olyan sok pénz.
Ráadásul, egy okos nő a háttérből irányítja a férfit: apránként cserélgeted a dolgokat:)
Elhiszem, h rossz érzés az ex után lakni, de ha így parázol, az kihat a kapcsolatotokra is: vagy elfogadod és túlteszed magad a múlton, vagy elköltözöl (valszeg egyedül). Mérlegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!