Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy ott lakom ahol a párom a volt feleségével lakott együtt?
Az én párom elvált,de nem hinném,hogy tudnék abban a lakásban boldogan élni,amiben ők laktak.
Ez érvésenyes egy exbarátnőre is.
Rendezgess,amit tudsz,fesd ki a szobákat.
Amit a 7-es ír, az tök normális. Ha a volt feleség meghalt, és ezért keresett a férfi másik párt később... Ekkor egyértelmű, hogy a férfinak azért fájó emlék, és bár kiheverte az elvesztését, már tud újra és mást is szeretni. Ha én lennék az új egy ilyen helyzetben, én is tiszteletben tartanám ezt, és csak annyit változtatnék a lakáson, amit muszáj, vagy nagyon máshogy szeretnék.
Egy válás esetén, amikor még él az ex, és úgy kellene az ő közösükbe beköltözni, na az már idegesítene engem is valamennyire.
Ha ez utóbbi áll fenn nálatok, akkor azt kérdezném, hogy te hol laktál, mielőtt a párodhoz költöztél? Hol vannak a te bútoraid, a te függönyeid, a te minden kacatod?
Szépen vigyed oda azt, és már jobb lesz.
Hasonló helyzetben vagyok. Annyiból szerencsém van, hogy bár az exet a személyisége miatt ki nem állhatom, a lakberendezési ízlésünk egyezik.
A személyes dísztárgyait a férjemmel egy dobozban elküldtem neki (aztán vagy kiteszi, vagy kidobja, övé), a helyükre újakat tettem.
Egy szobát festettünk át, mert a hálóban nekem túl harsány volt az a szín, jobban éreztem magam egy pasztellszínű szobában.
Illetve a matracot is kicseréltük - de ezt bárhol máshol is megtettem volna, fene tudja kinek milyen DNS-e van rajta. No meg tele lehet már atkákkal is sok év után.
Én is elvált férfival élek, de nem abban a házban amiben ők, hanem a párom azóta vett egy saját házat és itt élünk.
Téged inkább az zavar ami engem, hogy ő a felesége volt te pedig csak a barátnője. Ő volt az első igazi szerelme akit feleségül vett, és amíg téged nem fog addig a lelked sem fog megnyugodni, mert úgy érzed nem érsz annyit mint a másik. (ami butaság, mert mégis csak veled van ő tőle meg elvált)
Én is voltam már azon a ponton, hogy nem bírom a múlton túltenni magam és lelépek, de oly nagyon szeretem, hogy elfogadtam a helyzetet és nem gondolok arra, hogy ő már megtisztelt azzal egy nőt hogy a feleség státuszába emelte. Amíg esténként hozzám jön haza és mellettem fekszik le reggel pedig velem ébred addig tudom, hogy ő is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!