Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogadja el anya a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el anya a barátomat? Bővebben lennt . Picit hosszú lett

Figyelt kérdés

A barátommal már lassan másfél éve együtt vagyunk,, mindketten 16évesek vagyunk.. ennyi idő alatt se én nem voltam barátoméknál se ő nálunk.Mikor anyunak elmondtam, hogy van barátom mintha kinevetett volna, else hitte.. azóta egyszer se kérdezett rá, hogy mivan vele, és szerintem már a nevét is elfelejtette... viszont a barátom anyukája nemis ismer engem mégis sokszor kérdezi hogy mivan velem stb. Anyuval semmit nem tudok megbeszélni, mert utána ha veszekszünk a fejemhez vágja.. sose mondtam el neki egy bajomat se ami párkapcsolati probléma.aztse tudja anya, hogy lassan másfél éve együtt vagyunk a barátommal.. ha úgy vesszük semmit nem tud.. pedig én nagyon nehezen szántam rá magam, hogy elmondjam.. és már azt se merem mondani anyának, hogy a barátommal találkozok, inkább aztmondom, hogy barátnőimmel sétálok.. de ígyis elég gyakran aztmondja, hogy utcalány vagyok..kiabál velem, hogy minek megyek el itthonról, és megszabja, hogy mondjuk elmegyek 5kor és 7re legyek itthon és hasonló dolgokat.. minden nap üvöltözik velem, pedig nem adok rá okot..ha körbenézek barátaim körébe akkor azt látom, hogy nekik milyen jó anyukájuk van akikkel mindent meglehet beszélni támogatják a gyerekeiket stb.. és ilyenkor mindig szomorú leszek..és tudom aztfogjátok most írni, hogy üljek le beszélni vele de nem lehet mert ez képtelenség... nem ért a szép szóból üvölt kiabál néha megüt.. :(

mitcsináljak??

2009. júl. 24. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert anyád nem szeret és azt akarja hogy otthon mosogass meg cselédkedj helyette!!

Lődd tarkón anyádat!!

2009. aug. 20. 00:14
 12/12 anonim ***** válasza:

néha az én anyukám is ilyen...:(de ha írsz neki egy levelet hogy beszélni szeretnél vele DE EMBERI HANGON akkor lehet hogy magábaszáll egy kicsit:)

az én anyukám olyan hogy mikor milyenje van:(a barátnője gyerekei fontosabbak neki mitnt mi(2-en vagyunk)én már azt se merem neki elmondani hogy tetszik valaki mert ő azt a valakit nem igazán kedvel:(

ne aggódj miatta:)utalj valamvel arra hogy több törődésre vágysz és biztos magába száll egy kicsit/vagy egyszer törj ki magadból és mond el neki hogy érzed magad vagy mit gondolsz hogy viselkedik veled=)

sokxerencsét!

2009. aug. 25. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!