Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok? (Kérdésed...

Rossz anya vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

19 napos a kisfiam, és nagyon imádom, de állandó jelleggel fent vagy hajnali 4 ig, és csak sir sir és sir! Éjfélig 1-ig, nagyon türelmes vagyok, dajkálom szeretgetem cicire rakom állandóan mert azt kéri mindig, de utána elmegy a türelem. Semmit nem tudok tőle csinálni. Ha leteszem egyből elkezd sirni, még pisilni sem tudok elmenni.

Olyankor már haragszok rá, ideges vagyok...söt már majdnem bánom az egészet..:(

De nap közben meg imádom, pedig akkor is nyügi. SOkkal több türelmem van hozzá, minden egyes érzelmet megbánok amit este érzek iránta. Meg fog ez változni?

2010. okt. 29. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Meg fog.Az én babám egy hónapos,és én is néha érzek ilyet,persze utána meg haraxom magamra.Van egy 16 hónapos lányom is,kezdetekben volt hogy vele kapcsolatban is volt ilyen,de mostanra elmúlt.
2010. okt. 29. 13:37
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
3 hetes sincs még a gyereked,nyugodj meg szépen,gondolom fáradt vagy és azért van eleged.ez majd változni fog,hidd el.
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz anya, mert akkor én is az vagyok :)

Sokszor nálunk is ez van, hisztizik, sir ok nélkül (szerintem), hiába próbálok végig mindent, adok neki mindent. Későn is alszik el, nappal is mindig valami miatt vinnyog a 20 hónaposom. Olyankor kiakadok, és olyanokot mondok, hogy csak na. Persze aztán megbánom, mikor éppen olyan mint egy kisangyal, és hozzámbujik, meg vigyorog :) Kivagyunk, ennyi az egész. Ne emészd magad.

4/12 anonim ***** válasza:

Ismerös....A lányommal ugyan ez volt.Igen nagyon kimerítö,és idegesítö....Lehet a pocakja fáj,esetleg melege van,fázik.....

Nálunk a sírós éjszakás napok elmúltak 3 hónap után.Addíg semmi sem segített.Kivoltam teljesen.Utána is éjszakáztam vele,mert 4x 5x ébredt minden éjjel,még 14 hónaposan leszoktattam a ciciröl.17 hós korától alussza végig az éjszakákat.Most pedig itt van öcsi.. :D

2010. okt. 29. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:

nekem ugyanezt csinálta, csak hajnali 6ig. aztán napközben újra kezdte, már nagyon utáltam az egészet, nem tudtam, mi baja van, én is haragudtam, mérges, ideges voltam.

én nem rakosgattam állandóan mellre, mert én nem hiszek abban, hogy a baba "azt kéri". hogy is kérhetné, amikor nem tud beszélni se meg öntudatlan stb. meg úgy voltam vele, hogy az összevisszaság még jobban felzaklatja.

szóval egyszercsak jobb lett, egy ideig velem aludt éjjel, aztán rettegve átraktam a saját szobájába, de ott is aludt---egy ideig.:)

2010. okt. 29. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam most 2 hónapos és nagyon-nagyon hasfájós. Ismerős amit írtál, állandó éjszakázás, sírás, nem tudok semmit csinálni, kimerülés. Egyszer már én is nagyon kibuktam rá, aztán én is bőgtem, mert megbántam, hogy egy pillanatra felemeltem a hangom. Megfogadtam türelmesebb leszek. Máshogy állok már hozzá, hidd el a síráshoz egy idő után nagyon hozzá fog szokni a füled, próbálj meg akár csak 10 percet is pihenni, nekem ez segített. Mintha visszatért volna türelem. És nem vagy rossz anya, hidd el hamarosan neked is mosolygós, boldog babád lesz, és remélem nekem is. Türelem magaddal szemben és a babával is. Kitartást.
2010. okt. 29. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Persze hogy megfog változni! :)

Gondolom fáradt vagy,és ezért türelmetlen is,mert valószínűleg nem sokat aludtál mostanában.. :(

Elég rossz érzés tudom,mikor mindent megteszel azért,hogy a babádnak jobb legyen,és csak sír,és már nem tudod,hogy mit tegyél...,de próbálj meg nyugodt maradni,mert éjjel is ugyanúgy szüksége van a babádnak rád,mint nappal!

Ő nem akar rosszat,biztos nem élvezettel sír! :(

Biztos nagyon kimerült vagy már..próbálj meg akkor aludni,mikor ő is alszik,hátha te is kipihentebb,és ezzel türelmesebb is leszel.

Üdv.,egy 15 hónapos kislány anyuja,aki szurkol nektek! :)

2010. okt. 29. 13:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Kitartás! Az én lányom ennyi idősen nappal is állandóan sírt. Zuhanyozni is úgy tudtam elmenni, hogy felhúztam a zenélő-forgó játékát és míg zenélt, csak addig volt csend. A férjem alig volt otthon, nagyszülők messze, szóval segítségem sem nagyon volt. Én nem titkolom, sokszor nagyon elegem volt... De ahogy nőtt a pici egyre könnyebb lett az élet, ma már 2 és fél éves, és nagyon imádom!!
2010. okt. 29. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ne izgulj, nem vagy rossz anya. Hasfájós a babád, és ez nagyon kimerítő. Nekem is hasfájós volt a fiam, átérzem, amiről írsz... Mire 3,5 hónapos lett, elmúlt a hasfájás és vége lett az éjszakázásnak. Még a hormonok is dolgoznak benned, persze, hogy ingerlékeny vagy, a fáradtságról nem is beszélve. Hamarosan jobb lesz minden!:)
2010. okt. 29. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja, és simizd a pociját az óramutató járásának megfelelően, majd nyomd fel a lábát a hasához és írj le vele köröket. Ettől enyhül majd neki a fájdalom.
2010. okt. 29. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!