Rossz anya vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
19 napos a kisfiam, és nagyon imádom, de állandó jelleggel fent vagy hajnali 4 ig, és csak sir sir és sir! Éjfélig 1-ig, nagyon türelmes vagyok, dajkálom szeretgetem cicire rakom állandóan mert azt kéri mindig, de utána elmegy a türelem. Semmit nem tudok tőle csinálni. Ha leteszem egyből elkezd sirni, még pisilni sem tudok elmenni.
Olyankor már haragszok rá, ideges vagyok...söt már majdnem bánom az egészet..:(
De nap közben meg imádom, pedig akkor is nyügi. SOkkal több türelmem van hozzá, minden egyes érzelmet megbánok amit este érzek iránta. Meg fog ez változni?
Nem vagy rossz anya, mert akkor én is az vagyok :)
Sokszor nálunk is ez van, hisztizik, sir ok nélkül (szerintem), hiába próbálok végig mindent, adok neki mindent. Későn is alszik el, nappal is mindig valami miatt vinnyog a 20 hónaposom. Olyankor kiakadok, és olyanokot mondok, hogy csak na. Persze aztán megbánom, mikor éppen olyan mint egy kisangyal, és hozzámbujik, meg vigyorog :) Kivagyunk, ennyi az egész. Ne emészd magad.
Ismerös....A lányommal ugyan ez volt.Igen nagyon kimerítö,és idegesítö....Lehet a pocakja fáj,esetleg melege van,fázik.....
Nálunk a sírós éjszakás napok elmúltak 3 hónap után.Addíg semmi sem segített.Kivoltam teljesen.Utána is éjszakáztam vele,mert 4x 5x ébredt minden éjjel,még 14 hónaposan leszoktattam a ciciröl.17 hós korától alussza végig az éjszakákat.Most pedig itt van öcsi.. :D
nekem ugyanezt csinálta, csak hajnali 6ig. aztán napközben újra kezdte, már nagyon utáltam az egészet, nem tudtam, mi baja van, én is haragudtam, mérges, ideges voltam.
én nem rakosgattam állandóan mellre, mert én nem hiszek abban, hogy a baba "azt kéri". hogy is kérhetné, amikor nem tud beszélni se meg öntudatlan stb. meg úgy voltam vele, hogy az összevisszaság még jobban felzaklatja.
szóval egyszercsak jobb lett, egy ideig velem aludt éjjel, aztán rettegve átraktam a saját szobájába, de ott is aludt---egy ideig.:)
Persze hogy megfog változni! :)
Gondolom fáradt vagy,és ezért türelmetlen is,mert valószínűleg nem sokat aludtál mostanában.. :(
Elég rossz érzés tudom,mikor mindent megteszel azért,hogy a babádnak jobb legyen,és csak sír,és már nem tudod,hogy mit tegyél...,de próbálj meg nyugodt maradni,mert éjjel is ugyanúgy szüksége van a babádnak rád,mint nappal!
Ő nem akar rosszat,biztos nem élvezettel sír! :(
Biztos nagyon kimerült vagy már..próbálj meg akkor aludni,mikor ő is alszik,hátha te is kipihentebb,és ezzel türelmesebb is leszel.
Üdv.,egy 15 hónapos kislány anyuja,aki szurkol nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!